Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrody Za Nowy Ft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czytalem juz dzisiaj wszystkie tematy na mpc forum odnosnie nowego FT, przeczytalem rozniez event na CA WEBSITE i nic nie znalazlem jakie sa nagrody za ukonczony FT, czy jest jakis event zwiazany z ta mapka? Slyszalem pare wzmianek ze za ukonczony nowy FT jest jakas bron i mozna dostac skrzynke, w ktorej sa bronie z BLACK MARKETU. Prosze o odpowiedz jak ktos wie. Beda plusiki lub minusiki, z gory dzieki.

Prefixu nie dam bo nie moge znalesc, pewnie sie popsulo cos.

Piter19.png

100 postów V

200 postów X

300 postów X

400 postów X

500 postów X

1000 postów X

Opublikowano

Proszę tu masz event z cukierkami:

Od marca do 3 do 9 można zaobserwować w sprawach HiSec wyglądać nieco inaczej. Otóż są one nieco inaczej! Świętujemy w tym roku Halloween Pumpkin Cauldron sprawach HiSec! Nie daj się nabrać, To nie są zwykłe HiSecs? Wśród pyszne cukierki w przypadku HiSec Black, znajdziesz nie tylko zawartość tradycyjnych Black sprawach HiSec, ale aż do 90 dni czas trwania Pumpkin Head, Halloween i Halloween Coffin Sickle (3 gniazda). Są one nadal HiSec sprawach otwierane za pomocą HiSec Black Keys i Gray HiSec Keys. HiSec Kluczem czarne i szare klucz HiSec 30% są w sprzedaży za tydzień. Mam nadzieję, że zabawy i powodzenia!

Jeśli pomogę daj + a jak coś innego chciałeś to mów

photo-262138.gif

Sygnatura może zawierać

dowolną ilość obrazków

dowolny rozmiar obrazków

dowolną ilość adresów URL

dowolną ilość linii

Pomogłem daj

psu.png

Opublikowano

Słyszałem że za harda jest już dynamit.

A jeżeli przejdziesz Extreme to na dodatek dostajesz jakąś tam sniperke.

Zaraz przejdę EXTREME i dam wam znać ; ]

9368_gold.png

Opublikowano

Przeszedłem extreme , hard i normal. Na normal nic nie ma, na hard i extreme tylko dynamit...

[NTL] Nocturnal WoT pro clan!!!

Opublikowano

AfrykaXP

Magia google translate się kłania, no nie? -.- następnym razem pomyśl, zanim coś przetłumaczysz.

Black keye są tańsze, 770 nx za sztukę. Podczas gry, pojawiają nam się inne skrzynki, otwierane za pomocą BK, jest 20 % szans na broń na perma.

Opublikowano

Ok, dziekuje wszsystkim, Ci co pomogli dostali + lub - hehe. Dostalem wystarczajaca ilosc odpowiedzi, mozna zamknac. Jeszcze raz dzieki wszystkim

Piter19.png

100 postów V

200 postów X

300 postów X

400 postów X

500 postów X

1000 postów X

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...