Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nadchodzi update

spider12344

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie zbiza sie update wiec apeluje do wszystkich ludzi na tym forum... nie robcie z naszego kochanego warrocka pieprzonej sielanki cziterow, blagam nie wstawiajcie zadnych czitow i wstrzymujcie sie od czitowania. prosze nie usuwajcie tego tematu, bo mimo ze jest banalny to moze pomoc

Opublikowano
jak w temacie zbiza sie update wiec apeluje do wszystkich ludzi na tym forum... nie robcie z naszego kochanego warrocka pieprzonej sielanki cziterow, blagam nie wstawiajcie zadnych czitow i wstrzymujcie sie od czitowania. prosze nie usuwajcie tego tematu, bo mimo ze jest banalny to moze pomoc

Pomoc w czym ?... Nie rozumiem cie w ogole, to, ze ty juz nie czitujesz, nie znaczy, ze teraz wszyscy nagle sie odwroca. Kiedys tez robiles hacki, wiec okaz zrozumienie, bo nikogo nie powstrzymasz... Robiles pieprzona sielanke cziterow i jestem pewien, ze kiedy uzywales czitow nie sluchales zadnych prosb graczy. Swoja droga, mysle, ze ten uptade cos zmieni wiekszego, moze publici stana sie wykrywalne ? Dosyc to dlugo juz trwa. Chcialbym zeby Hs odwalil taki uptade, aby nasze kochane pijawki nie mogly hackowac. Wtedy znowu by sie zmniejszyla wybrednosc na hacki.

@Edit :

cytat prywatny komnukat spidera:

'jeżeli komuś się podobają moje hacki dajcie 5 bo jak widać jestem nowy i coś by się przydało w ocenach mieć ' - to tez duzo mowi.

Opublikowano
Pomoc w czym ?... Nie rozumiem cie w ogole, to, ze ty juz nie czitujesz, nie znaczy, ze teraz wszyscy nagle sie odwroca. Kiedys tez robiles hacki, wiec okaz zrozumienie, bo nikogo nie powstrzymasz... Robiles pieprzona sielanke cziterow i jestem pewien, ze kiedy uzywales czitow nie sluchales zadnych prosb graczy. Swoja droga, mysle, ze ten uptade cos zmieni wiekszego, moze publici stana sie wykrywalne ? Dosyc to dlugo juz trwa. Chcialbym zeby Hs odwalil taki uptade, aby nasze kochane pijawki nie mogly hackowac. Wtedy znowu by sie zmniejszyla wybrednosc na hacki.

@Edit :

cytat prywatny komnukat spidera:

'jeżeli komuś się podobają moje hacki dajcie 5 bo jak widać jestem nowy i coś by się przydało w ocenach mieć ' - to tez duzo mowi.

ty tez byles kiedys pijawka wiec o co chodzi

anigifxxpa0.gif

Opublikowano

lol jak kurwa wy chcecie wogole ograniczyc niby hack`owanie ? Tego nikt nie zrobi bo jak nie to forum to jest w huj innych gdzie sa hacki do war rocka i ludzie cheatuja i bede robic, a ten temat wogole jest smieszny w huj jak ten co go zalozyl.

Opublikowano

A ogólnie to te Forum to zostało zrobione by przedstawiać coraz nowsze cheaty i je prezentować dla graczy żeby mogli z nich korzystać Dla mnie to ten temat jest do ZAMKNIECIA

pzdr

by KURDUPEL ;p

385293641.png

40930747fz9.png

Opublikowano

a mnie to szczerze wali to co myslicie o mnie czyli zalorzycielu tematu.... jesli nie chcecie ograniczyc czitowania to h** wam w dupe nie bede was prosil to tylko pokazuje wasz iloraz inteligencji i n4pstwa.... zamnijcie ten temat bo mnie wkurwiliscie... nie odpisywac juz tu!!!!!!!!!

• Dodaj nową pozycję...