Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Dla Leworęcznych

nargun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie dla leworęcznych, którą ręką używacie myszki ? Bo ja sam jestem leworęczny i odkąd pamiętam to używam myszki prawą ręką ale niektórzy używają lewej i ponoć to daje lepsze wyniki. Mam pytanie czy mi się opłaca zmienić rękę ??

naruto.pl.gif
Opublikowano

hahahaha nie wiem ale ja np używam zawsze lewej i bardzo dobrze mi idzie (po prostu dożo trenuj B) )

DAJ MINUSA NIE BĄDŹ ŻYŁA...

reklama radia i linki wychodzące

Opublikowano

No raczej sie w windowsie przestawia Start>Panel Sterowania>Wyszukiwarka>Mysz>Przełacz przycisk podstawowy i pomocniczy.tak jest w 7 a w xp nie pamietam:D

Ale w Warrocku chyba tez da rade:)

Powidzenia

szgna2pac.gif

Opublikowano

jest tak w windows xp Home Edition a ja prawą ręką pykam od zawsze (kilka lat) i jest mi wygodnie, kiedyś próbowałem lewą ale dziwnie było bo lpm był od strony ręki a ppm przeciwnie i nie spodobało mi się to

1303269982.png

Daj plusa

Opublikowano

Ja jestem leworęczny, ujmuję moją mysz w lewą rękę i jest mi z tym dobrze xD

Nie oceniaj mnie + i -, tylko pomóż głodnym http://www.pajacyk.pl

Ale malutki + też możesz dać ;)

Ludzi często dają + i - gdy ktoś inny da to samo, Jesteś Samodzielny, masz własne zdanie :D (chyba o.O)

Najdłuższe słowo na świecie: http://wklej.org/hash/c84bc66ca1/

"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone" -Assassin's Creed

Opublikowano

jest tak w windows xp Home Edition a ja prawą ręką pykam od zawsze (kilka lat) i jest mi wygodnie, kiedyś próbowałem lewą ale dziwnie było bo lpm był od strony ręki a ppm przeciwnie i nie spodobało mi się to

Do tego są specjalne ustawienia w Panelu Sterowania.

.

Opublikowano

lepiej jest grac prawa reka bo lewa jest wazniejsza na klawiaturze ja jestem leworeczny myszke mam w prawej i mam skilla dobrego :)

592aab24b597c_post-84725-0724943001288811926_thumb.jpg

Opublikowano

Jestem leworęczny ale odkąd pamiętam gram prawą ręką, wszystko zależy od przyzwyczajenia

kuccyk666_8_1.png

A teraz klikaj Ukryj :)

Opublikowano

Ja jestem leworęczny, lecz używam prawą ręką myszki no bo jak ogaranąć klawiaturę??? Byłby mały problem hehe xD

Opublikowano

Ja pier*ole, ale glupie pytania... powinienes jeszcze zapytac, czy lepiej ci sie bedzie sralo bardziej naciskajac na lewa, czy prawa strone, no ludzie, grasz tak, jak ci wygodnie ...

Zbieram +

Opublikowano

omg moze jeszcze spytasz ktora reka lepiej sie dupe podciera? co za Nie Ogar ^^

Opublikowano

Ja pier*ole, ale glupie pytania... powinienes jeszcze zapytac, czy lepiej ci sie bedzie sralo bardziej naciskajac na lewa, czy prawa strone, no ludzie, grasz tak, jak ci wygodnie ...

Nie nie muszę pytać bo wiem że na lewo bo po lewej mam grzejnik i jest mi cieplej :P

naruto.pl.gif
Opublikowano

Mój kolega jest leworęczny i jak przyszedł do mnie to se myszke przestawił na drugą stronę. Używa myszki lewą ręką.

:D czyżby ja?:)

Jestem leworęczny no i nic w windowsie nie zmieniałem mam tyle co myszke po lewej stronie i tyle, mi to nie przeszkadza ratio 1+ zawsze mam, tylko do niektórych gier gdzie np. się chodzi WASD a coś robi np. J K L itd. bo krzyżuje ręcę bo inaczej nie dam rady grać

fs.png

Opublikowano

jestem prawo reczny a myszke mam na lewej odkad pamietam jak wezme dlugopis w lewa reke niumie napisac nic a w prawej umie

to zalezy czy odpoczatku miales myszke w prawej czy lewej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...