Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Down] Tornado Hack

damian315

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga! Hacka wysyłam na PM osobom, którzy mają 500 Postów +, ten kto chce, niech pisze w tym temacie. Osoby, które nie mają 500 postów, będa ignorowane. Są to pliki PC.epk i PC.eix, które trzeba wrzucić do folderu pack (znajduje się w folderze z Metin2). SKANA NIE DAJĘ, powód? Za duża waga pliku (63.2 MB). Działa tylko na wojowniku, testowane na csyt2 i Metin2.PL! Nie podnoszę odpowiedzialności za wyrządzone szkody za pomocą hacka. Proszę, jeżeli chcesz, żeby Metin2 ustał, nie udostępniaj tego hacka! Oczywiście tyczy się to osób, do których wysłałem hacka

Czas dostępności hacka : Zostanie ustalony, kiedy ankieta się zakończy.

Opis hacka :

Tornado (Wir miecza podczas biegu) - Działa jeżeli nie mamy założonej broni, tylko wojownik, podczas biegu. Zadaje DMG.

3Stronne (Aka. run/standing hack) - Działa z założonym mieczem (NIE DWURĘCZNYM!) podczas biegu, tylko wojownik. Zadaje DMG.

Tąpnięcie w miejscu - Działa, jeżeli stoimy w miejscu z mieczem. Nie zadaje DMG, pięknie odrzuca moby/gracze.

Fist S-Strike (Duchowe uderzenie z pięści) - Działa, jeżeli bijemy z pięści moba/gracza, czasami wygląd duchowego jest jak na 1-17, a czasami jak na P.

Film z funkcjami :

LINK

Dowód, że zadaje DMG :

LINK

-----[Moje Tematy]-----

sygna2m.png

Kliknij

adduk.png

• Dodaj nową pozycję...