Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2

adikkkk11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam niedługo będę dodawał nowe serwery prywatne. Tylko że będę miał nowy windows 7 więc jutro może już dodam jjakiś serwer. Zapraszam na mój kanał na yt http://www.youtube.com/user/adikkkk11 .

Zbieram Minusy.Proszę o naciśnięcie czerwonego guzika.

adikkk11.jpg

Piszę poprawnie po

1286652807-U198706.png

Liczę na

minusik.png

Opublikowano

no i co? chcesz w ten sposob sobie posty nabijac?

NIe poprostu chce poinformować że będę miał dzisiaj windownsa i bede od jutra serwery dodawał

adikkk11.jpg

Piszę poprawnie po

1286652807-U198706.png

Liczę na

minusik.png

Opublikowano

Witam niedługo będę dodawał nowe serwery prywatne. Tylko że będę miał nowy windows 7 więc jutro może już dodam jjakiś serwer. Zapraszam na mój kanał na yt http://www.youtube.com/user/adikkkk11 .

Po co to mówisz, możesz sobie dodawać co chcesz, ale nie musisz nikogo o tym informować. Chwalić się też nie musisz windowsem. Będziesz mieć to będziesz, a czy będziesz dodawał cokolwiek to już Twoja sprawa. Pamiętaj, że takich tematów się nie zakłada. Chcesz kogoś poinformować to pisz to w Swoim profilu, proste.

Opublikowano

Po co to mówisz, możesz sobie dodawać co chcesz, ale nie musisz nikogo o tym informować. Chwalić się też nie musisz windowsem. Będziesz mieć to będziesz, a czy będziesz dodawał cokolwiek to już Twoja sprawa. Pamiętaj, że takich tematów się nie zakłada. Chcesz kogoś poinformować to pisz to w Swoim profilu, proste.

Aha spoko ;p ja dopiero początkujący

adikkk11.jpg

Piszę poprawnie po

1286652807-U198706.png

Liczę na

minusik.png

• Dodaj nową pozycję...