Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polak Potrafi :/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jakaś cio** podłączyła mi się do sieci. Mam zabezpieczenia WPA. Na obrazku jest nieznany mi komputer: BENE-CREATEPC. Router nie wykrywa go.Jeśli znanie sposób aby dostać się do jego dokumentów udostepnionych (ma hasło) to ja się zatroszcze aby z mojej sieci nie korzystał. Co zrobić? Jak go odłączyć. Niestety nie dam rady zmienic hasła do routera

http://yfrog.com/5x87069616j

592aa90748c14_post-121553-0631953001288728610_thumb.jpg

35175.png

Moje motocykle: Kawasaki KLR 650, Honda MTX 80.

A zbieram na Yamahe R1 ^_^

LWG!

Opublikowano

To jest kradzież. Do kąpa dostępu nie ma, chyba,że przesłał ci jakiegoś keylogga. Po prostu, rachunek będzie większy, bo czerpie z Twojej sieci neta.

Opublikowano

Witam.

Jakaś cio** podłączyła mi się do sieci. Mam zabezpieczenia WPA. Na obrazku jest nieznany mi komputer: BENE-CREATEPC. Router nie wykrywa go.Jeśli znanie sposób aby dostać się do jego dokumentów udostepnionych (ma hasło) to ja się zatroszcze aby z mojej sieci nie korzystał. Co zrobić? Jak go odłączyć. Niestety nie dam rady zmienic hasła do routera

http://yfrog.com/5x87069616j

chyba nie taka ci*** skoro podłączył ci się do netu mimo zabezpieczenia WPA - dziwi mnie że nie możesz zmienić hasła dostępu do routera - a możesz się do niego w ogóle dostać by zmienić na nim cokolwiek?

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Tak. Tylko nie wiem jak to hasło zmienić :/

@Edit. A to dziwne :I Weszłem w ustawienia routera, nastepnie połączeni klienci i jestem tylko ja (23 hours, 49 minutes, 29 seconds) :D

A jak wchodze w "Sieć" i klikam (na ten BENE-CREATEPC) 2x LPM to wyskakuje komunikat o hasło :/. Wczoraj około 21:30 się odłączył ale teraz znowu się połączył.

Jak to możliwe że złamał kod WPA :D

35175.png

Moje motocykle: Kawasaki KLR 650, Honda MTX 80.

A zbieram na Yamahe R1 ^_^

LWG!