Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Literki

MasterSpawacz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien pomysł ! jaki ?

chyba macie problemy żeby zdobyć literki żeby zdobyć słowo crossfire ?

pomysł polega na tym:

ktoś piszę że dnia (np. 5 listopada) można zdobyć literkę "O" za misję że trzeba zagrać 5x na jakieś mapce !

czy ktoś jest za ? można tak szybko zdobyć skrzynki :D

Opublikowano

Pomysł świetny o ile to tak działa że każda z trzech misje jednego dnia daje inną literkę :]

Jutro napiszę za jaką misję jaką literkę dostałem.

Pzdr.

Opublikowano

A więc wniosek: Literki są losowane jak ci się uda to uda tak jak ze skrzynkami tylko, że na literke masz większą szansę bo zawsze ją dostaniesz tylko nie wiesz jaką :P

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

ja dzisiaj dostalem R C>R<OSS FIRE jak zrobiklem 4 na mine :P :]

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

6134792_4_18.png

Staty nie za dobre ale nadrabiam :P

• Jestem nowym użytkownikiem wienc proszę o wyrozumialosć i +

Opublikowano

widze ze duzo oaoba brakuje 'O' czyli trzeba to wyniuchac o co codzi z tymi literkami

Te literki tworzą słowo "crossfire" gdy zdobędziesz wszystkie dostajesz 5 paczek a w nim mogą się znajdować nawet rzeczy z ZP :) np. meiden.

Opublikowano

Ku..... ale ty tempy jests !!!! temu typowi wyzej nie chodzi o "co zrobic z literkami o co kaman " tylko dlaczego duzo osub akurat nie ma "O" aa i tak wogule dzisiaj za 3 complex dostalem r2 5.11.2010r jesli dobrze zrozumialem up a jesli nie to soryyy.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

6134792_4_18.png

Opublikowano

Ku..... ale ty tempy jests !!!! temu typowi wyzej nie chodzi o "co zrobic z literkami o co kaman " tylko dlaczego duzo osub akurat nie ma "O" aa i tak wogule dzisiaj za 3 complex dostalem r2 5.11.2010r jesli dobrze zrozumialem up a jesli nie to soryyy.

dzieki za wytlumaczenie xD

Yancovsky.png
Opublikowano

Tak dobrze zrozumiałeś. Ale słownik ortograficzny naprawdę nie gryzie! :x

1288437915-U250279.jpg
Opublikowano

Tak dobrze zrozumiałeś. Ale słownik ortograficzny naprawdę nie gryzie! :x

aa jesli są blendy typu "zeka" to ok sory ale jest chodzi o grawitacje-(ę) to nie chce mi sie uzywac alta itp.

6134792_4_18.png

Opublikowano

wczoraj Dostałem "C" 4 win SD The Mine zaraz będę robić misje Dzisiejszą

Dzisiaj Train 100 kill "O" nareścię

Micro galit -Scope na 13 dni

slawek130.png
1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ja dzisiaj dostałem za misje:

Castle S&D 35 Kill Dostałem literkę S

Zawsze gram do końca ale nie zapominam

że to tylko gra a w niej chodzi o to żeby dobrze się bawić

3622306_2_20.png

W grach występuje najczęściej po Nickiem: grzes130

Manchester United Is The BEST

Pomogłem Daj PLUSA(+) :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...