Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam][Pytanie]Jak Zapakować Żeby Nie Dało Się Rozpakować?

Veygr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Potrzebuję zapakować tak locale_pl aby nikt nie miał możliwości rozpakowania tego. Szukałem ale znalazłem tylko zwykłe.

Za pomoc oczywiście + i 5

Pozdrawiam, Veygr.

Opublikowano

Są pewne rzeczy które na mpcforum wie kilka osób i to nie może wyjść, bo dostałem tą informację pod warunkiem że nikt się o tym nie dowie i dlatego musi być tak jak musi.

Jak narazie nie dostałem odpowiedzi ...

Opublikowano

Kodexior nie rozdawaj na prawo i lewo tego bo to już nie będzie żadne zabezpieczenie ...

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

Ludzie ... Czy Wy nie rozumiecie jednej rzeczy ? Jeśli wszyscy będą umeli tak zabezpieczyć, to odbezpeiczenie nie jest problemem -,- A wtedy to już nie jest zabezpeiczenie...

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

Przecież Veygr jest GMem na serwerze Kodexiora...

To nie jest serwer Kodexiora.

Proszę nie spamować, zamykam.

Dlaczego mój temat ma być zamknięty tylko dlatego że inni spamują? Im daj warny i usuń posty a nie mi temat będziesz zamykał z ich powodu.

Dalej czekam na rozwiązanie. Może jeszcze jakieś inne będzie ;]

Opublikowano

Tak ludzie, dajcie to wszystkim. KIEDYŚ TEGO NIE WIEDZIAŁEM. DŁUGO HAROWAŁEM NAD KLIENTEM NEVRAST ZEBY TO ROZKODOWAC. DOSZEDLEM DO TEGO SAM! BEZ NCIZYJEJ POMOCY! A TERAZ WY ODDAJCIE INNYM TAK PEWNIE, POZDRO ;s

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ale jak można zabezpieczyc swoje pliki skoro inni trzymają to w tajemnicy ? To jest mpc forum wstawiamy tu swoje poradniki !! Żeby pomagac innym a nie !! Ale teraz czy puźniej i tak to wyjdzie na jaw tak samo jak 1 hit killer lub dmg hack ktoś mowil że wie jak to zrobic ale nikomu nie da a puźniej każdy ma !! nawet potrafi zrobic ! Wiec lepiej to teraz wstawic niż żeby zostac nisko oceniony przez userów mpc za nie opisanie zabezpieczenia !

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

@UP

Mówisz tak, bo już masz podpowiedź, to teraz najlepiej, żeby już nikt się nie dowiedział. Ja też samemu uczyłem się rozpakowywać pliki epk, ale są rzeczy, których samemu się nie nauczysz. Zobacz jak dużo osób ci pomaga, np. z plikami map, a ty popierasz tych, co nie chcą się dzielić. Ja nigdy nie chwalę się, że coś wiem, tylko piszę tuta, zawsze może się komuś przydać. I nie po to ci tłumaczę jak się otwiera mapy, żeby potem dowiedzieć się, że gadam głupoty. Ty byś się lepiej zastanowił kilka razy, zanim napiszesz tu cokolwiek.

Opublikowano

Ludzie na chuj to forum jak i tak wszystko zatajacie...

Dobiorą się jacyś goście i piszą że zatajniają coś...

Wiecie jakie to wkur... ??? Myślicie że jak coś zrobicie i inni nie będą tego mieli to będziemy wam dupy lizać?? pff

Mnie to zwisa i powiewa...

Zróbcie sobie nawet latanie w metinie... Tylko co wam to teraz da jeśli dla siebie zatrzymacie??

Jak macie jakieś pliki to nie pisać jak popier... i się chwalić jak jakieś neo

Bo drugiego człowieka wkur... zastanówcie się trochę co piszecie -_-

To forum powstało do dzielenia się z innymi plikami aby każdy mógł skorzystać...

A jeżeli coś macie to nie chwalić się bo tylko spam się tworzy...

Według mnie na tym forum powinny być same download'y, pytania i Tutki....

Bez żadnego pier... Info itd...

Niemcy przynajmniej udostępniają pliki, lecz niektórzy za kasę ale udostępniają....

A co ja tutaj widzę ?? Chaos.... I jakiś noobów których świat nie widział....

Pozdrawiam Fast

Opublikowano

@2UP:

Beginner bo ty ją masz ??? A pijawka to gorsza ?? Też kiedyś ją byłeś więc się zastanów bo ci się przyglądam twoje posty są proste i żałosne, sorki za szczerość ale z tą rangą to przegiąłeś doszczętnie!

Jak ktoś ma się dowiedzieć to wszyscy albo nikt!

1325607230-U48159.gif

Opublikowano

2UP:

Ale dla wszystkich! A nie od rangi bo po tym ile kto napisał postów nie powinno się oceniać ! Przynajmniej mi się tak wydaje.

A co do np. Wojtka to mogli by się podzielić czymś ale nie zabezpieczniem plików bo to nie miało by sensu! A po za tym każdy chce uczynić swój serwer unikalnym i innym!

1325607230-U48159.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...