Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zła Wersja Clienta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiem co tu piszesz ...

Napisz powoli spokojnie i czytelnie.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Zainstalowałem wowa z płyty.Potem sciągnąłem TBC ale odrazu mi go zainstalowało.Jak skończyło to zainstalowało 1 patch z wersji do eu.Potem przy włączaniu patcha do wersji 4.0.2 chciało pobierać, a pisało w rogu okienka że jest wersja 3.0.1 i dalej tak pisze(nie patchuje do tej wersji,nadal mam 3.0.1).Wchodziłem już na kilka serwerów pod 2.4.3 ale do pierwszego nie zalogowało mnie bo niby zła wersja gry,a potem juz ciagle okienko przy logowaniu "serwer is down".Co mam zrobić?bo net mam bardzo wolny i mi nawet serwer z wowem classic wystarczy ale nie moge znaleźć. Co mam zrobić aby działało? poproszę o jak najszybszą odp bo chce sobie już pograć od dawna.Dodam, że ekran w logowaniu jest taki jak w wowie z dodatkiem WOTLK, choć go nie instalowałem

Opublikowano

Ściągnij za pomocą torrenta, na stronce hellground jest w dziale download.

userbarwb.png

Opublikowano

Więc wczoraj na pliki z folderu WoW ppm----> usuń.I dziś nie mam wowa ;].Zaczynam od nowa więc jeśli można niech ktoś pomoże i powie czy coś źle robie.Będę pisał po kolei co robię.

1.Wczoraj usunąłem grę WoW metodą ppm i usuń.

2.Teraz instaluje WoW z kupionej płyty.Zwykły WoW nie jakiś dodatek czy co.Podczas instalacji różnych plików: WoW,TBC i patche ze strony serwera HellGround, WYŁĄCZAM WSZYSTKIE PATCHE DOTYCZĄCE SERWERA EU

3.Ze strony serwera hellground z osobnego linku(nie torrent) ściągam TBC a potem następne patche które są tam(do wersji 2.4.3)

4.Jeśli coś źle robie piszcie i zaglądajcie bo dziś około 15.30 będę miał wszystkie patche i zaczne instalacje - niewiem czy dobrze pójdzie.

Opublikowano

Nie wiem tylko o co ci chodzi z tymi patchami EU, masz na myśli to co ci się pobiera przez launchera? Jak tak to nie sciagaj tego.

Jeżeli już będziesz miał 2.4.3 to odpalasz wowa przez wow.exe, i pamietaj zeby zmienic realmlist

userbarwb.png

Opublikowano

Nie wiem tylko o co ci chodzi z tymi patchami EU, masz na myśli to co ci się pobiera przez launchera? Jak tak to nie sciagaj tego.

Jeżeli już będziesz miał 2.4.3 to odpalasz wowa przez wow.exe, i pamietaj zeby zmienic realmlist

chodzi mi o to że np. po instalacji WoW-a zwykłego wyskakuje okno z opcjami create account i play game, to daje play game i wyskakuje okno do patchowania i od razu je zamykam, i tak po każdej instalacji gdy wyskakuje okno z patchami

Opublikowano (edytowane)

Już działa.gram na serwerze hellground. jak ktoś gra to pisać pw Tu, na MPC. Muszę się nauczyć grać, a pomoc się przyda.

#Czerew:

Ale nie w tym temacie

Edytowane przez Czerew