Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polskie Privy - Cala Prawda..

Andrzej13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was, może ktoś z Was mnie zna, może i nie...

A więc się przedstawie.

Nick: Andrzej13

Nazywam się Dawid. ;]

Głównie jest to Temat dla tych, co mają/chcą mieć serwer na Dedyku

Zobaczcie.. Jak wygłądają Polskie Privy ?

Większość robiona dla tzw. 'Zarobku'

Większość z Was chce się zamienić w 'GejmFordża'.

Gra to dla Was przyjemność? Czy dobry biznes, na ktorym mozna zarobić przez 11-sto latków wydających kase na IS ?

Dla tych co grali na starych, chińskich privach, mowa tutaj o np.: Vipmt2, 137mt2, Kingmt2, fkmt2..

Te serwery były bardzo podobne do Globala... Ale miały swój urok..

Potem bla, bla te gówniane serwery ze skillami P, jeszcze pamiętam 'zhakowany' IS na Godmt2 i mój piewszy KD Speeda +9 ^^

Te serwery były Za...iste... No ale cóż, wszystko co dobre, szybko się kończy....

Wiem że większośc z Was gre na priwach traktuje jako odejście na chwile od globala..

Ale jest też część osob ktore nie graja na Globalu bo ich poprostu nie stać...

Był ostatnimi czasu serwer ktory miał nazwe: Vipmt2-Reloaded

Był On w 75% podobny do starego priva.

Lecz dzisiaj 'Szkopom' (nazwe ich tak, a hoy) zachiało się zablokować Spolszczenie i pozostaje nam granie po niemiecku...

3/4 serwera skończyła gre!

3/4 oczywiście Polaków..

I tutaj moja prośba, a raczej takie 'wprowadzenie na prawidlowy tor'

Chcecie mieć fajny Polski Priv ? - Zróbcie taki jak Vipmt2Reloaded. Wszystko w TYM TEMACIE

Wiem że polowa z Was nie przeczytala mojego postu, ale co tam.. ^^

Dziękuje za uwage i pozdrawiam!

PS: Myśle ze ktoś zrobi podobny Polski Priv i reaktywujemy Gildie z Vipa-Reloaded w Shinsoo ^^

Slowniczek

2rh7ebb.jpg

Opublikowano

Znowu to piszesz? ^ ^

Zaraz bana dostaniesz : d

Oczywiście popieram ale to bezsens przy tutejszych moderatorach ..

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Dawid ^^ Ja jednak mysle, ze wszyscy ogarnieci na tym forum (na pewno sporo ich tutaj) wiedza jak utrzymuja sie polskie dedyki i po co one sa robione. Wiekszosc tez napewno grala na serwerach takich jak wspomnial autor czy sdlongju wingm. Teraz takich serwerow nie robia chocby ze wzgledu na "najaranie sie" na zarobki ze swojego serwera, bo jak mysla ze zrobia go dobrze, zareklamuja go i zejda sie "dzieci" (tak tez mozna nazwac mlodziez ktora nie umie wydawac pieniedzy) to nic tylko zyc i nie umierac ^^. Niestety nie wiem jak wygladal ten "vipmt2" bo nie gralem... Napisz to postaram sie zrobic. Od kilku dni probuje zrobic dobrego serwera (z nowymy broniami zbrojami bizuteria mapkami etc.) i nawet mi to wychodzi. Dobra juz nie bede sie rozpisywal bo pewnie jak i autora tego postu calego nie wyczytaja ^^.

donguraleskosygna.jpg

Opublikowano

Kto kombinuje ten żyje! ;D Nie podobają się polskie privy, to spierdalajcie na zagraniczne. Wam się nie da dogodzić.

g0Tef.jpg

Opublikowano

takie serwery nie mają teraz sensu ^^

latają ludzie z dmg / 1hit ...

-----------------------------------------------

zbieram -

-----------------------------------------------

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

Witam. Przeczytałem ten temat i chciałem was poinformować że tworze pliki bardzo podobne do serwera vipmt2- reload. Sam na nim grałem i bardzo mi się spodobał z tego powodu że jest on bardzo podobny do "starszych","legendarnych" serwerów. Pliki które tworzę będą się nieznacznie różnić od plików serwera vipmt2 oczywiście będą prawie całkowicie spolszczone. Sklepy będą bardzo podobne do tych z vip'a. Pracuję nad nimi już tydzień czasu cały czas coś dodaje,ulepszam,spolszczam. Dziś kończę prace nad nimi, pozostało mi tylko dopasować ceny w sklepach do dropu yang tak aby nie było z łatwo. Mam tylko 1 mały problem bardzo mi zależało żeby system robienia skili na G1 był identyczny jak na vip czyli żeby po 3-5ku dropiło z każdego metina. Niestety na tą chwilę nie potrafię sobie z tym poradzić. A więc księgi będzie można kupić w sklepie nad czym ubolewam i bardzo proszę osoby które wiedzą jak ten drop ustawić o kontakt na PW lub GG:25682123. Dziś na wieczór około godziny 20 zaprezentuje wam te pliki opisze je bardziej. Będę szukał hostera ponieważ nie mam odpowiedniego sprzętu aby u siebie postawić serwer no-hamachi. Jeżeli pliki się spodobają udostępnię je na forum, być może posłużą one kiedyś komuś do stworzenia serwera dedykowanego.

791f747188ac8.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...