Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli nie wiesz jak działa.. Keylogger zapisuje naciśnięte klawisze, a jeśli jest zaawansowany to też daty włączenia programów itd. Zależnie co chcesz wiedzieć o danym użytkowniku. Jak napisać, nie będę mówił ponieważ nie chciałbym aby mnie ktoś okradł i nikomu tego nie życzę.

Pozdro

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano
Witam!

Bardzo mnie męczy czy da się zrobić key logger'a i w jaki sposób on działa :) Oraz w jakim programie VB.VS.C++ Nie wiem.

Wiem na jakiej zasadzie on działa czyli że jak się gdzieś zalogujesz to to znasz tego kogoś hasło. Ale jak te dane otrzymujesz? Za pomoce z góry dzięki :)

Jeśli znasz podstawy programowania , to jesteś w stanie napisać keylogger... jednak miej pełną świadomość, że rozsyłająć po ludziach taki soft łapiesz się na parę przepisów Kodeksu Karnego. Rozsyłanie oprogramowanie szpiegowskiego jest karalne, umieszczanie keyloggerów na mpcfroum.pl jest zakazane... a dojście do Ciebie w wypadku interwencji policji jest prostsze niż ci sie wydaje.

Opublikowano

Jak to nie na temat, to wybaczcie. Jest całkiem fajna wtyczka do firefox'a i IE, która szyfruje znaki z poziomu jądra systemu. W ten sposób keyloggery zakładające hook na klawiaturę, czy konwencjonalnie przechwytujące stany klawiszy rejestrują już zaszyfrowany ciąg znaków. Wersja bezpłatna obsługuje te dwie przeglądarki, a płatna masę innych aplikacji. Jak ktoś korzysta z bankowości internetowej, albo zwyczajnie dba o swoją prywatność, to może go to zainteresuje.

Wersja wtyczki pod Liska: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3383

Opublikowano

Raczej nikomu by nie napisał.nawet w celach edukacyjncyh każdy nowy tak zwany ,,pro kradziej elo elo'' to zagrożenie i zapewne następna zbanowana osoba czego nikomu nie życzę.Ciekawość to pierwszy topień do piekła więc albo dowiedz się sam albo zaprzestań szukania co według mnie było by najlepszym rozwiązaniem.

• Dodaj nową pozycję...