Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

więc tak Gram na Todzie gdzie niedługo (5 miechów max) przechodzi na wotlk więc zastanawiam się nad profką żeby potem nie zmieniac i nie skillować od początku jak na razie mam bs i mini ( przy tbc obecnym )

300 \ 300 i 37 lvl i dalej teraz nie wiem póki jest czas to może zmienie ale nie jestem pewien na co planuje grac PVE holy i PVP to samo :P więc nie wiem

Dobre profesje dla paladyna:

PVE:

Holy - Engeenering (swietny head na dluugo) Enchanting (+bh na ringi) JC (prywatne gemy:>)

Retri - Engeenering (swietny head na dluugo) JC (prywatne gemy) Weaponsmith (miecz 2h, takze na dluugo)

Tank - Engeenering (swietny head jak masz dobry sprzet to nawet lepszy wybor od t5) Enchanting (+bsd na ringi)

PVP:

Holy - Enchanting (+bh na ringi) JC (prywatne gemy) (...pole puste bo nie gram holy, niech sie ktos inny wypowie...)

Retri - Weaponsmith ( miecz, lub pała ) JC (prywatne gemy) Engeenering (ale tylko na poczatek dla headu)

Shock - Enchanting (+bsd na ringi) JC (prywatne gemy)

Dlaczego w zestawieniu nie uwzgledniam wogole Armorsmith?

Jesli masz zamiar grac holy, to i tak nie znajdziesz ciekawych itemow do skrafcenia.

Jesli grasz tankadinem, to za bojki, itemy z inst osiagniesz odpowiedni poziom na tankowanie t4 a potem leci juz z gorki.

Jesli grasz retri, to tak samo ciekawsze ity kupisz za bojki chocby mail'e (pve) a pod pvp ity za honor.

Ogolnie z armorsmitha fajne sa tylko buty dla tankadina, tak na poziomie t5 ale i tak ja wole te z solarki :P

Mam nadzieje, ze pomoglem Ci jakos w dokonaniu wyboru, nie stwierdzam dokladnie co powinienes wybrac, ale przedstawiam co wiem z wlasnego doswiadczenia.

tyle wyczytałem ale to na TBC :P a reszta to nie wiem : d

godnew.jpg
Opublikowano

Czy na tak długo te rzeczy? Nie wiem od jakiego patcha tam będziecie zaczynać, ale te z craftu epic sa 200 lvl z engi, z BS dochodzą nowe przedmioty BOE ;> Wiec nie opłaca się, jeżeli ktoś inny może Ci to zrobić, a z totc 5 wypada ilvl 200, totc5 hc 213, pos, hos, hor 219, z hc 232 więc nie wiem co ty chcesz. Bierz jakieś JC i ench

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.