Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dot. klienta Metin2 Hamachi Dla Graczy Mojego Serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam taki problem oturz zrobilem swoj serwer hamachi metin2 i na moim komputerze wszystko ladnie dziala konta tez a gdy chce sie zalogowac juz na 2 komputerze na serwer mam blod loczenia z serwerem

P.S nakladka jest dla mnie z koncowkom 100 a dla innych ze zwyklom koncowka mam wyloczona zapore i antywira

CO MAM ZROBIĆ

ZA POMOC DAM 5

Opublikowano

zobacz czy wszystkie porty odblokowane

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Może i tak pobierz inne może będzie działać.

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

a wlasnie jak mam livebox od tp to mam miec w tym 1 polu zostawione 255.255.255.0 czy tez zmienic na 255.0.0.0?

a to nie jest przypadkiem wina hamachi bo wczesniej na tych numerach stawialem juz serw ale nie wyszedl wiec go usunolem

Opublikowano

Ja u siebie zaporę mam wyłonczoną. A czy musi byc wyłonczona to nie wiem

hjbu.jpg

Opublikowano

Jak nie ma portów to nie bedzię działać.Jak serwer sie usunie to mozna zrobić 2 na takim samym ip. Ja u siebie serwer postawiłem na plikach Raina.Dla ciebie w klijencie ip z koncówka 100 dla innych z normalną.Ale tych odpowiedzi dałem hehe

hjbu.jpg

Opublikowano

no tak ja serwer tez postawilem na plikach raina alejuz ludzi na niego nie moge wuscic chociarz sa zalogowani do mojej sieci ja mam spolszczenie z koncowkom 100 a dla nich zrobilem z normalną

wiec co mam zrobic?

Opublikowano

Musi być 255.0.0.0 Jak nie będzie działać to nie wiem. Ja u siebie mam internet bez przewodowy i zrobiłem w deO 255.0.0.0 i wszytko działa. Trzeba to rozwiązać

hjbu.jpg

Opublikowano

To zobacz raz wpisz takie a raz takie. Trzeba próbować ja swój 1 serwer stawiałem tydzień.

hjbu.jpg

Opublikowano

dzieks jankenstain udalo mi sie zalogowac na serw z 2 kompa

gdzie tu sie 5 daje?

a jest jeszcze taka sprawa

jak odbugowaćkonia bo mam 100% a przyzwanie militar a jak biore przyzywanie to nie przychodzi

z gory thx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...