Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę O Opinie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich !

Założyłem ten temat po to aby dowiedzieć się jaka gra MMORPG waszym zdaniem jest najlepsza...

Do tej pory grałem w Metin2, i bardzo mi przypadł do gustu. Mianowicie elementy takie jak kowal [ulepszanie broni], dobrze rozwinieta społeczność i prostota gry.

Szukam gry MMORPG najbardziej zblizonej do gry Metin2, lecz nie chce tez płacić abonamentu za urzytkowanie jak np. w WoW...

Zastanawiałem się nad grami Merital Emipire, SOU oraz Guid Wars2.Co myslicie o wymienionych tytułach i jakie wy proponujecie ?

Serdecznie dziekuje za odpowiedź i prosze o wyrozumiałość gdyż jestem laikiem w tym temacie.

sygnaturakastaxd.png

Opublikowano

Cabal, Lineage 2, Silkroad, WoW :)

WoW jest płatny ... a nie będę płacić za taką gre.

grałeś w pozostałe ?? Są podobne do Metiina ??

sygnaturakastaxd.png

Opublikowano

za WoWa wcale nie musisz płacić:)słyszałeś o serwerach prywatnych?a co do MMO to polecam 4Story bo to i od Gameforge i posiada twojego ukochanego kowala;),Jeżeli interesuje cie PvP to kupujesz GuildWars(expienie co prawda do 20lv ale nie to sie w tej grze liczy:)).

Pozdravky Żółw

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

Cabal i Lineage 2 są do siebie podobne, do Metina też - ale polecam głownie Cabala i L2 ;)

Slyszałem ze Lineage2 podobno najlepszy MMORPG wiec zobacze :)

za WoWa wcale nie musisz płacić:)słyszałeś o serwerach prywatnych?a co do MMO to polecam 4Story bo to i od Gameforge i posiada twojego ukochanego kowala;),Jeżeli interesuje cie PvP to kupujesz GuildWars(expienie co prawda do 20lv ale nie to sie w tej grze liczy:)).

Pozdravky Żółw

Guild Wars juz zasysam :D a co do 4Story to gralem i nie za bardzo mnie wciągnęło :P

Dzięki za odp i jeśli ktoś ma jeszcze coś do dodania to proszś jeśli nie to ZAMYKAM

POZDRO !

sygnaturakastaxd.png

Opublikowano

Co do Guild Wars - nie opłaca się ściągać. I tak musisz mieć klucz aktywacyjny konta, więc lepiej kupić od razu całą grę.

Dzieki za rade :) a ile kosztuje oryginalna gra ??

sygnaturakastaxd.png

Opublikowano

Maple Story, najbardziej rozbudowana gra pod względem klas postaci dobijesz do 50 lvla będziesz dobry ;)

Opublikowano

Maple Story, najbardziej rozbudowana gra pod względem klas postaci dobijesz do 50 lvla będziesz dobry ;)

Czy do w.w gry nie potrzeba płacić abonamentu ?

sygnaturakastaxd.png

Opublikowano

nie, gra jest darmowa, oczywiście są mikropłatności ale nie musisz ich wykupywać ;)

btw. pobieraj wersję Europejską

Opublikowano

Czy do w.w gry nie potrzeba płacić abonamentu ?

sygnaturakastaxd.png