Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chciałbym prosić was o pomoc. Polećcie mi jakąś fajną grę FPS on-line. Spróbuję się odwdzięczyć.

Prosiłbym również, żeby w waszych odpowiedziach nie znajdowały się gry : War Rock, Combat Arms, Cross Fire i KOS. secret operation.

Z góry dziękuję :)

Opublikowano

COMBAT ARMS. 20+ mapek, 10 trybów, stałe update. 3 fireteamy, spoko fabuła. Duży wybór broni. Polecam!

Umiesz czytać idioto?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Polecam CrossFire

Kolejny z ilorazem inteligencji poniżej 0?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

COD black ops niedługo wyjdzie to polecam Ci zakupić oryginała (aby online grać) ;)

Może też Battlefield albo stary dobry cs?

Opublikowano

@UP Mi grafa to tego nie przemawia ;/

Stary dobry Counter Strike <3

I Batterfield 1942 Stara ale klimacik zajebioszczy ;p A jak lubisz nowszą grafe Batterfield Bad Company miodzio

bfh00x.png

ZAPRASZAM DO GALERII !

Opublikowano

Dziękuję za odpowiedzi. Oczywiście + i 5* wędrują do was. Osoby, które polecały mi gry, o które nie prosiłem plusów nie dostają, bo uważam ich wypowiedzi za czysty spam...

Proszę moderatora o zamknięcie tematu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...