Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elfbot Na 8.6!

berafito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosiłbym o donwload do elfa 8.6, tzn miałem tego z głównej stronki niestety minęły już 3dni i się skonczyl, a nie oplaca mi sie kupować go bo niedlugo pewnie otsa zmienie :).

I prosze o nie pisanie postów przez jakiś debili, bo wiem jakie elfbot zawiera wirusy (w kazdym elfie są te same 2wirusy, niegrozne) i na stronki z keylogerami nie dam się wycackać :).

Opublikowano

Prosisz o Elf Bota 8.6 czy o cracka do Elf Bota 8.6 ;> ??? Jeżeli chcesz instalke do Elf Bota 8.6, a już trial ci się skończył to nie będzie śmigać, tylko jak scrackujesz to będzie chodzić xD.

Opublikowano

Dla pana up ban za wklejanie keyów.

A tu masz witaminkę dla elfbota:

http://www43.zippyshare.com/v/53272185/file.html

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=64448fce6a702eae16a34e1fe5eb6dd4e12735cbf2f6543e4d1ceb75d3ea0e22-1288796613

Są tu jednak wirusy lecz nie groźne. Widać, że lipne skanery je tylko wykryły. Nod32, Avast itp. nic nie widzą. ;)

Info jak zaisntalować:

Zainstaluj ElfBota i go nie uruchamiaj, potem rozpakuj .rar i wklej pliki do głównego folderu ElfBot NG (domyślnie: C:\Program Files\ElfBot NG).

Teraz przejdź do C:\WINDOWS\system32\drivers\etc, i otwórz plik hosts za pomocą notatnika i dodaj tam taki wpis (dodaj to pod 127.0.0.1 localhost):

127.0.0.1       updater4.kilu.de

nylanakaolo.png

76561198006425662.png

Opublikowano

Napisałem to samo co Ty, lecz nie napisałeś o wklejeniu linijki która blokuję wysyłania danych na ten serwer, między innymi np. Twoich pasów.

@down

Ale warto się zabezpieczyć. ;)

nylanakaolo.png

76561198006425662.png

Opublikowano

@up

linijka jest nie potrzebna ponieważ kiedy używałem cracku z .dll mając ciągle włączonego firewalla i nigdy nie było żadnego połączenia a pro po i tak ten serwer dawno padł

• 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...