Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack detected

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po wlogowaniu na serwer pojawia sie komunikat"hack detected" jak temu zapobiedz??Reinstal nic niedal z gory thx

LISTA NAJWIEKSZYCH BOTÓW YT2 S1:

1.MrCybucH NAJWIEKSZY plagiator wrzechczasów.
2.DarkHunter NAJWIEKSZY NOOB LONGJUYT2 s1.Chodzi za ludzmi którzy chcą spokojnie skille wbić na P i za czepia ich chodź nie daje rady ^^.
3.1234567810 Odpowiada zawsz "omg noob" i jak się mu pojedzie to płacze i pisze "omg chodz solo kozaku" gdy widzi moje itemy zakłada miecz na 1 lvl sądząc, że niema nic lepszego.Po 2 min (od jego przegranej) spami na chacie, że sella żadło +7.

I WIEDZ, ŻE RAP NIE ZNACZY SZEROKIE SPODNIE...

31081.png

Obecnie gram na longjuyt2 s1:) Nick:-niewiadomo-

SKILLE
-DUCHOWE P
-SILNE P
-TĄPNIĘCIE P
-WALNIĘCIE P
-UDERZENIE MIECZA 6

Lvl: 76 :P
Itemy, bardzo dobre.
Znawca
Opublikowano

Reinstal czego nic nie dał? Masz coś co jest wykrywane jako hack. Radzę formata zrobić, za dużo cheatów masz/miałeś ^.^

@A ściągałeś jakieś cheaty lub jakieś pliki, których źródeł nie jesteś pewny?

Sry, że w edycie, ale praktycznie, lekko spamowato mogło by to wyglądać w nowym topicu :P, bo przecież na pw mógłem się zapytać ;p

Opublikowano
Reinstal czego nic nie dał? Masz coś co jest wykrywane jako hack. Radzę formata zrobić, za dużo cheatów masz/miałeś ^.^

Wlasnie po wczorajszym formacie mi sie tak stalo.

2.DarkHunter NAJWIEKSZY NOOB LONGJUYT2 s1.Chodzi za ludzmi którzy chcą spokojnie skille wbić na P i za czepia ich chodź nie daje rady ^^.
3.1234567810 Odpowiada zawsz "omg noob" i jak się mu pojedzie to płacze i pisze "omg chodz solo kozaku" gdy widzi moje itemy zakłada miecz na 1 lvl sądząc, że niema nic lepszego.Po 2 min (od jego przegranej) spami na chacie, że sella żadło +7.

31081.png

SKILLE
-DUCHOWE P
-SILNE P
-TĄPNIĘCIE P
-WALNIĘCIE P
-UDERZENIE MIECZA 6

Itemy, bardzo dobre.
Opublikowano
a nie włączasz żadnych czitów ?

Jak bym włączał, to bym takich pytań niezadawał :D

31081.png

SKILLE
-DUCHOWE P
-SILNE P
-TĄPNIĘCIE P
-WALNIĘCIE P
-UDERZENIE MIECZA 6

Itemy, bardzo dobre.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wyłacz antywirusa i inne programy niepotrzebne przy graniu takie jak np gg, aqq itp. powinno pomoc :)

dwislakrakow88810.jpg

w320.png

Po 1000 poscie zaczynam udzielać sie na forum

Spam Connecting People
Opublikowano

Ja wiem jak temu zapobiedz... Gdy wyświetli się nam bardzo dobrze znany "Hack Detected" nie klikamy "OK" tylko otwieramy Menadżera zadań i wyłączamy war rocka... Zapobiega banu w 100%

Opublikowano

@up

Jak on nie używał cheatów łbie...więc za co miałby dostać bana?

Czytaj każdy post w topicu zanim się odezwiesz....

Opublikowano

Wylacz wszystkie programy z pasku zadan, nawet anty wirusa, potem sprawdzaj po kolei, ktory program wywoluje kicka i bedziesz mogl sobie poradzic. Najlepiej miej wlaczonego tylko warrocka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...