Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Zarabianie Kasy

xDeathx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.W poradniku chciałem napisać sposób na zarobek mając sporo pieniędzy realnych, mianowicie:

Czekamy na ofertę jaką przygotują na Gmowie z gry. Chodzi mi o taką,wktórej będziemy mogli kupić jakąś rzecz w sklepie za promocję

Następnie odczekujemy z 1 miesiąc i sprzedajemy te rzeczy.

Te przedmioty będą o wiele droższe niż były tak więc jesteśmy o jakąś kasę do przodu :)

Napisałem ten poradnik z myślą o początkujących.

Pozdrawiam xDeathx

xdeathx.png
Opublikowano
Napisałem ten poradnik z myślą o początkujących.
- Are you kiding me o0 ? jaki początkujący będzie wydawał real kasę na wirtualne pieniądze nie mając kompletnego pojęcia o cenach w rappelz ? hyym !? Jeśli chodzi o poradnik dla początkujących w zarabianiu to bym Ci proponował napisanie takiego w którym nie angażuje się realnych pieniędzy ( te inwestycje przydają się jak już bardziej oswoimy się z grą).
Opublikowano

Przepraszam,ale jak masz jakieś problemy emocjonalne to pomyliłeś forum...

Zapraszam na pw osoby,które chciałyby się coś dowiedzieć ;)

xdeathx.png
Opublikowano
Przepraszam,ale jak masz jakieś problemy emocjonalne to pomyliłeś forum...
Przepraszam bardzo, ale dlaczego tak uważasz ?

skrytykowałem jedynie twój post bo kompletnie nie nadaje się dla początkującego. (Nie uwziąłem się na Ciebie, nic w tym stylu).

Opublikowano

zgadzam sie z MoTIko niektorzy niechca wydawac kasy realnej na gre ( juz niemowie ze sa poczatkujacy i nieznaja sie na cenach) np. Ja kase w rappku zarabiam inaczej niz wydajac real kase na gre bo mi sie to nieopyla wiec poradnik jest do kitu prawdopodobnie malo kto z niego skorzysta

Opublikowano

Haha 100 innych sposob na jeszcze wieksza kase a on chce real pieniazki wydawac.

Bardzo chętnie je poznam napisz tuta...

xdeathx.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...