Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]M2Fish 3.0.3 Już Nie Działa?

yangster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jezeli masz ochrone antywirusową insight to ona sprawdza zapakowane pliki co jakis czas, sciagnij od nowa FB wylacz antywira, rozpakuj do folderu z gra wlacz gre z obejscia uruchom injector.exe i to wsio ;) mam nadzieje że pomoglem czekam na + i 5 :))

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

jezeli masz ochrone antywirusową insight to ona sprawdza zapakowane pliki co jakis czas, sciagnij od nowa FB wylacz antywira, rozpakuj do folderu z gra wlacz gre z obejscia uruchom injector.exe i to wsio ;) mam nadzieje że pomoglem czekam na + i 5 :))

Dzięki za odpowiedź, masz "+", zaraz sprawdzę i dam edita, czy działa

Edit: Niestety nadal nie działa, nie wiem co jest grane <_<

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Jeszcze raz zaktualizuj metina potem zainstaluj obejście z tąd potem wyłącz antywirusa dlatego że injector.exe wykrywany jest jako wirus ściągnij i wypakuj do glownego folderu z metinem M2Fish 3.0.3 By .Erpel NIE instalując patcha od Andrzejat17. Instalator obejścia automatycznie podmienia pliki metin2.exe więc teraz tylko wlaczasz Metina czekasz aż załączy i włączasz Injector.exe, to chyba tyle, życze powodzenia mam nadzieje że się uda ;)

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

mi dziala normalnie ;)

sproboj tak :

-najnowsza wersja metina ( 2010r )

- Net Framework 4.0 lub 3.5

- Odpalaj przez obejscie lub normalnego Metina

Wtedy wszystko powinno byc ok ;)

Opublikowano

w takim razie, ja chyba nie umiem pomoc... sprobuj jeszcze raz może teraz z kamer modem...:/

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

Opublikowano

co za n00b kazdego minusuje w tym temacie ?

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

Opublikowano

Zapomniany czy jakoś tak po 1 dawaj edity po 2 leci raport że wyzywasz ;) (nie nabijaj se postów nea'sie)!!!!

@EDIT

HAHAHAHHA ale dziecko też umiem usuwać posty hehe dobry jesteś ;*

Ale nie bój się GM widział już będzie ban na tydzień;)

Kradnę , Gwałcę , I Morduje

^^

Większość Debili Czytając To Trzymają Rękę Na Myszce Nie Zdejmuj Już Za Pózno :)

Daj - Jeśli Pomogłem :P

NIE JESTEM NOBEM!!!

1.Językiem nie możesz dotknąć każdego zęba...

2.Jesteś idiota,bo właśnie to sprawdziłeś/aś.

4.Jesteś ślepy/a...Nie zauważyłeś/aś pkt nr 3.

5.Teraz to sprawdzasz...

6.Teraz się śmiejesz bo jesteś idiota...

7.Zaraz wkleisz to na swój profil...

8.Uśmiechasz się,bo się cieszysz ,że następni będą tak głupi jak TY

Dołączona grafika

Jeśli uważasz ze Justin Bieber to Peda* , ge* , ciot* Daj mi - , jeśli odwrotnie to daj mi +

Opublikowano

w mojej wypowiedzi masz link do fb... ja niikogo nie wyzywam, tylko jakis wkurwiający noob daje minusy za normalne ludzkie wypowiedzi, kretyn i tyle ;) dzięki bo pewnie zaraz bede mial z 50%

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

Opublikowano

Niestety nie chodzi mi ani na spatchowanym metku, ani przez obejście, ani na kamermodzie. Nie pomogło też przeinstalowanie gry oraz ponowne pobranie fb, jak i starszych wersji. Trochę to dziwne, bo od miesiąca go używałem i było dobrze. Mówi się trudno, najwyżej zrobię formata, może to coś da. Proponuję zamknąć temat, bo zaraz zrobi się spam, a neokidy dalej będą minusować żeby się dowartościować xD

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

u mnie dziisiaj przestal dzialac, powod ? bany na 3 konta i chuj, prosze wybaczyc slownictwo ale jest kurwa wkurwiony. ! xD ma ktos na sell 3 konta na s11 arkantes powyzej 30 lv ?;P

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

Opublikowano

Mi na Windows 7 Enterprise 64 bit chodzi bez problemów na Kronosie, czysty metek przez obejście ale go nie używam na narzazie , bo nie mam kont na servie zostały zablokowane tnz. ,,server zamknięty proszę wybrać inny '' mam tylko główna postać i buffa a nie będę wysłać ticeka zęby mi odblokowani konta bo jeszcze bana dostane ;p tam 3 dropy 18lv po 15-20 kwaków klejnotu miały. a tak przy okazji ma ktoś do oddania jakieś konta / dropów na s23 ?

Opublikowano

juz 4 konta zbanowane, koniec z FB... metin upada, ceny malzy na S11 podskoczą z 800k do pewnie 2kk... jak nie lepiej ehh...

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...