Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[01.11.2010]Fts Halloween Hook

akaxaknq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Download : http://www.mediafire.com/?3ebba16dp0jhhiv

Skan : http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=ee7d2f8f03b4609de48fe070c672cee18d18e1104b6f31ffa24c41f7fe78a409-1288532722

Haczek spoko ma opcje jakich nikt jeszcze raczej nie widział z resztą popatrzcie na Screena

Liczę na plusy wy dajecie mi plusy ja wam haczki jak będą minusy nie będzie haczków ;]]

Pozdrawiam

592a9e7fdc13b_post-258896-0784514001288647477_thumb.png

Opublikowano

opcje ma fajne ale... na starcie nod krzyczał że wir - pobrałem zrobiłem skan i deko mój od twojego odbiega a tylko przeskanowałem .dll

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=6ae23e9da675a3f34f0d6462c4701b3d93a9e134af7bb2d2c3ff601f8ecb273e-1288648671

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Mi avast też wył ale zanim go tu wstawiłem sprawdziłem czy nic się nie dzieje i jest ok ;]]

Opublikowano

czyli działa?? i czy te wirusy są szkodliwe??

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Nie nie są szkodliwe tylko w hacku nie działa parę opcji ;]]

A tak to jest wszystko ok ;]

Opublikowano

Jak aktywować te bronie co są na scrrenie?

POMOCY!

Czy to piątek, czy sobota Justin Bieber to idiota. - Na ustach błyszczyk, we włosach klej, Justin Bieber to jest gej - Justin Bieber jak już wiecie, to największy muł na świecie! Każdy przeciwnik Biebera niech to wkleii

Opublikowano

Założyciel tematu odpowiesz czy idzie uruchomić te bronie co są napisane na hacku a jak tak to ja kto zrobić?

Czy to piątek, czy sobota Justin Bieber to idiota. - Na ustach błyszczyk, we włosach klej, Justin Bieber to jest gej - Justin Bieber jak już wiecie, to największy muł na świecie! Każdy przeciwnik Biebera niech to wkleii

Opublikowano

jak sie uzywa te bronie np famas F9 and rol oco w tym chodzi oraz pare innych opcji niedziala

nie testowałem osobiście ale jak masz napisane F9 + roll to wciskasz F9 i robisz przewrót w przód

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Broni aktywować nie idzie! crashuje warrocka po chwili wielki - Nie Polecam

Opublikowano

DOKLADNIE NIEPOBIERAC BO SIE NIEOPLACA!!!! crashuje warrocka jak wlaczycie za duzo opcji np jak chcecie bronie klikacie F9 i SHIFT (roll) i crashuje warrocka nieoplaca sie pobierac plusa niedam bo fajny haczek

Opublikowano

Czy to piątek, czy sobota Justin Bieber to idiota. - Na ustach błyszczyk, we włosach klej, Justin Bieber to jest gej - Justin Bieber jak już wiecie, to największy muł na świecie! Każdy przeciwnik Biebera niech to wklei

Opublikowano

jak sie uzywa te bronie np famas F9 and rol oco w tym chodzi oraz pare innych opcji niedziala

hodzi o to ze musisz kliknac f9 i turlac sie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...