Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóz, jakieś 2 tyg temu kupiłem sobie laptopa [asus N52D] i nie mam wgranych wszystkich sterowników, mianowicie od klawiszy funkcyjnych [działają tylko od ustawienia ekranu, nie działają od dźwięku, touchpada], kamerka pokazuje obraz w odbiciu lustrzanym. Mógłbym prosić o linki do downloadu tych sterowników albo chociaż same ich nazwy.. szukałem już w google, a na stronie oficjalnej ASUS'a to połapać się nie mogę.. -.-

z góry dzięki za pomoc. ;d

spongebob1.png

• 4 lata później...
Opublikowano

sklep ma gó..o do gadania , gwarancja tez go nie obchodzi zwłaszcza na tego tupu problemy bo laptop jest sprawny. pomyliłeś go chyba z serwisem

sterowniki są w gestii producenta albo użytkownika, skoro są na stronie potrafi ściągnąć jak wszyscy

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Polecam ci pobrać i zainstalować program Driver Easy. Pobiera on brakujące sterowniki i aktualizacje do tych już obecnych. U kuzyna na lapku mieliśmy podobny problem, właśnie z klawiszami funkcyjnymi i programik pomógł w rozwiązaniu tego problemu.

Opublikowano

brawo za głupotę, sterowniki do funkcji laptopa są programami obsługującymi konkretne urządzenie.jeśli ich nie zainstaluje najpierw nie będzie co nawet uaktualniać, zresztą to dedykowane do konkretnego modelu i aktualizacje z innego modelu nawet sterowników czy programu z tą sama nazwą zamiast uaktualnić spieprzą wszystko

Asus ma wszystko co potrzebne na stronie podane : UTYLITES albo OTHERS

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png