Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zrobić Run & Tornado Hacka!

Lubie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ! Dzisiaj przygotowałem dla was TuT'a jak zrobić Run i Tornado hacka. Jak ktoś nie wie o co chodzi to

i
.

Na początek jak zwykle rozpakowanie plików PC/PC2, najlepiej to zrobić tym repackerem :

http://www.mpcforum.pl/topic/193085-tutsprawny-paker-do-plikw-eix-i-epk-paker-do-mob-proto-i-item-proto/

Wchodzimy do folderu Ymir Work, potem do pc/pc2, następnie do folderu warrior, a na końcu do skill. Do Run hacka potrzebujemy skilla samyeon.msa , a do tornado hacka palbang.msa. Przenosimy skilla na pulpit, ale tak żeby w folderze skill tez został. Otwieramy go notatnikiem i na razie minimalizujemy. Teraz przechodzimy do folderu naszej broni (opiszę poniżej). Otwieramy tam notatnikiem plik run.msa i kopiujemy z niego ścieżkę dostępu z zakończeniem .gr2 na przykład d:/ymir work/pc/warrior/onehand_sword/run.gr2. Teraz przechodzimy do naszego pliku palbang.msa bądź samyeon.msa z pulpitu i podmieniamy w nim ścieżkę dostępu tą z .gr2 na tę, którą skopiowaliśmy z pliku run.msa.

Zapisujemy wszystkie pliki. Zmieniamy nazwę pliku palbang.msa bądź samyeon.msa na run.msa i podmieniamy z tym w folderze onehand_sword, twohand_sword lub w tym folderze z dopiskiem horse (zależy z jakiego pliku run.msa skopiowaliśmy ścieżkę dostępu). Pakujemy pliki pc bądź pc2 (zależy co rozpakowaliśmy) i podmieniamy z plikami Metin2.

Teraz przejdę do rzeczy które miały być poniżej.

Opis broni:

(horse)onehand_sword - 1 ręczna broń

(horse)twohand_sword - 2 ręczna broń

(horse)dualhand_sword - sztylety

(horse)bow - łuk

(horse)bell - dzwonek

(horse)fan - wachlarz

Dopisek horse oznacza że dany folder należ do tej broni na koniu.

PC & PC2:

PC

Postacie płci męskiej: Sura & Wojownik

Postacie płci żeńskiej: Ninja & Szamanka

PC 2

Postacie płci męskiej: Ninja & Szaman

Postacie płci żeńskiej: Sura & Wojowniczka

Mini bonus :)

Najlepiej to robić na plikach z DMG hackiem by DrMagK2 lub innym dobrym DMG, ponieważ wtedy będzie szybciej zadawał obrażenia.

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Opublikowano

czemu usunales posta noo-.-" odpowiedz czy mzoesz zrobic dmg z funkcjami bicie 3-4x z buta i bicie jak stoje przy mobku za mnie bez odrzucania taki jak zrobiles tylko bez dmg na skille bo jak uzyje skilla atakujacego to mnie loga odpowiedz prosze

Opublikowano

właściwie jak działa ten tornado hack? oprócz tego ze cały czas się kreci to bierze cały czas coś ze skilla czy jak? ;p

yyakuza.jpg

Opublikowano

JESTEM BOGIEEM :D udało mi sie zrobic run hacka, czyli tornado pewnie tez bym zrobil :)

Jeżeli ci pomogłem, daj +

100 postów - [V]

150 postów - [V]

200 postów - [V]

300 postów - [x]

400 postów- [x]

450 postów - [x]

500 postów - [x]

600 postów - [x]

!!! <320627.jpg <3 !!!

33365.png

9968.jpg

21571.jpg

26981.jpg

21495.png

Opublikowano

Działa na PL'u ?

Jak dokładnie działa tornado hack i run hack ( strasznie laguje mi YT , sory ale nie mam jak oglądnąć tych filmików )

Da ktoś down ze zrobionym hackiem ?

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano
Jak dokładnie działa tornado hack i run hack

Wciskasz wsad, a tu wali ci się wir lub trzystrone w 100x przyspieszeniu :D

100 postów - [V]

150 postów - [V]

200 postów - [V]

300 postów - [x]

400 postów- [x]

450 postów - [x]

500 postów - [x]

600 postów - [x]

!!! <320627.jpg <3 !!!

33365.png

9968.jpg

21571.jpg

26981.jpg

21495.png

Opublikowano

Lubie napisz dokładnie co robią te hacki bo na yt prawie nic nie widać...

Jak widzisz stosunek moich postów do czasu on-line może świadczyć jedynie o tym że studiuję tylko wypowiedzi dzieci neo (bez obrazy) i innych userów tego forum.

32024366.png

Opublikowano

Jestem Za Bardzo Leniwy Da Ktos Dowload ?

Da Ktos Dam 5 i limit + Szybko ;)

[font="monospace"][size="3"][color="#C9C9C9"][size=2][url="http://www.mpcforum.pl/topic/180711-down-rtdh-hack-v10/"]http://www.mpcforum.pl/topic/180711-down-rtdh-hack-v10/[/url][/size][/color][/size][/font]

To Ten Hack

danielsyg.png

Syga By D@N!3L

Daj - To Nie Boli ;D

Opublikowano

YT LEPIEJ WIDAĆ

Tutaj dodaje filmik na którym lepiej widać działanie tornado hacka...

Osobiście uważam ze on nic nie robi oprócz tego efektu...

Jak widzisz stosunek moich postów do czasu on-line może świadczyć jedynie o tym że studiuję tylko wypowiedzi dzieci neo (bez obrazy) i innych userów tego forum.

32024366.png

Opublikowano

Kogger mylisz się ponieważ zadaje DMG -,- Działa na PL i znajdziecie go w moim profilu, w spisie downloadów. Jeszcze jakieś pytania ?

KONTO NIEUŻYWANE !!!

Opublikowano

Fajne, przyjacielu dostajes + :)

nie gram w metina ale ogladam czasem :)

Nie wiem jak to robisz ze Tobie daja + a mi - ;)

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano
Nie wiem jak to robisz ze Tobie daja + a mi - ;)

Ha! intelekt, praca, zaangażowanie. też sie staram :)

100 postów - [V]

150 postów - [V]

200 postów - [V]

300 postów - [x]

400 postów- [x]

450 postów - [x]

500 postów - [x]

600 postów - [x]

!!! <320627.jpg <3 !!!

33365.png

9968.jpg

21571.jpg

26981.jpg

21495.png

Opublikowano

Kogger mylisz się ponieważ zadaje DMG -,- Działa na PL i znajdziecie go w moim profilu, w spisie downloadów. Jeszcze jakieś pytania ?

Tak jeszcze chce wiedzieć czy to tylko na body i dlaczego w każdym filmiku YT zadawane są obrażenia jak ze zwykłej broni?

32024366.png

Opublikowano

MalyGlod - aktualnie w obiegu jest tylko moj rtdh hack.

Kogger -To jest na każdą postać, a dmg jaki ty chciałeś z kosmosu ?? Jakby walił 20k to bossy by były na 30 sekund.

KONTO NIEUŻYWANE !!!

Opublikowano

Nie chodzi mi o to , ze zadaje z wira obrażenia na kilku filmach postać po 500 a wir nawet najsłabszy wali po około 700-1000...

@EDIT

Zaraz sam sobie szybko sprawdzę bo się spam robi w temacie...

32024366.png

Opublikowano

A ja mam pytanie :)

Czy zadajemy dmg jak ze skilla czy normalny ??

@edit

lubie jak ja nie lubie takich nobków ... przecież miałem prawo tego nie zauważyć ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...