Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Ban Za Wejscie Z Dmg?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Jak wiecie HS wysyła logi i mam pytanie co do DMG.

Czy jeśli zaloguje się z DMG to HS już wyśle logi i ONI będą wiedziec ze mam DMG?

Czy może za DMG tylko ban jeśli jest nagrany filmik?

Pls o szybka odpowiedz.

sygnaturkalow.png
Opublikowano

logi da się ominąć .

dmg na skille nie działa .

jeżeli przez obejście się logujesz to prędzej czy później cie złapią - chyba , że ominąłeś logi

Opublikowano

logi da się ominąć .

dmg na skille nie działa .

jeżeli przez obejście się logujesz to prędzej czy później cie złapią - chyba , że ominąłeś logi

ok a powiedz mi czy przez ominiecie logow rozumiesz zmiane e-maila w pliku w folderze z hs?

sygnaturkalow.png
Opublikowano

Hshiled od kamera i jazda (...)

A jesteś w 100% pewny, że HS od Kamera zapobiega wysyłaniu logów (bo to obecnie jest chyba większym problemem, niż poprawne działanie hacków)? Z informacji na stronie Kamera wynika, że zapobiega on jedynie wywalaniu z gry.

Z tego co widzę, stosując HS od Kamera z/bez KamerMod, HS przez cały czas naszej gry tworzy plik hshield.log (nadpisując go chyba co 1 minutę) w katalogu hshield oraz po zamknięciu okna gry plik HsUserUtil.log w głównym katalogu gry. Nie wiem co te pliki zawierają i czy to są akurat te logi, które trafiają na serwer, ale jest to całkiem możliwe. Do tego dochodzi oczywiście wpis w rejestrze systemowym.

Opublikowano

Tak jak wszyscy wyżej...

UP ^

^

^

^

Ja jeszcze w hs od kamer moda zamieniam emaila :D

Jak widzisz stosunek moich postów do czasu on-line może świadczyć jedynie o tym że studiuję tylko wypowiedzi dzieci neo (bez obrazy) i innych userów tego forum.

32024366.png

Opublikowano

Temat zostaje zamknięty z powodu czyszczenia działu. Najwidoczniej udzielona została w nim odpowiedź, jest nieregulaminowy lub jest zbiorem spamu. Jeśli szukasz hacka zajrzyj do spisu. W razie niejasności pytania prosze kierować do mnie na PW

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...