Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klonowanie W Depo Itemek ;| 8.54

Xertn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema nie mówcie że się nie da : > znam typka który klonuje itemki tylko nie chce powiedziec jak , jak gramy z nim na ots zawsze mamy po full setach wystarczy miec jedna pare czegos i potem się robi 4 , 8 , 12 i tak dalej

robi to w depo cos tam kladzie i przelogowuje macie jakieś wskazówki coś ? ; > ponoc wiedzą tylko o tym 4 osoby na samej tyrani się tak dało jak prawie na każdych ;)

wszelakie wskazówki w tym temacie proszę ;)

Opublikowano

ee to jest dzial tibia

up powinien dostac warna

co do tematu to nie mam zielonego pojecia.

nie chodzi czasem o crashe?

.

Opublikowano

ee to jest dzial tibia

up powinien dostac warna

co do tematu to nie mam zielonego pojecia.

nie chodzi czasem o crashe?

Nie na pewno nie :) robi to bez żadnych crashy , po prostu klonuje sobie normalnie itemki na każdym otsie , dzięki czemu cała gildia ma zawsze full seta , chodź jest on rzadko

on robi tam jakąś kombinacje reloga i ma 2x więcej i tak ciągle ;F

Opublikowano

UP Dlaczego nabijasz posty ? ...

A co do tematu.. Może on ma po prostu dużo itemków, dropi z czegoś i rozdaje . Zawsze jest też taka możliwość

Alone.png

Samotność to uczucie, którego wszyscy z nas się boją .

Nie łatwo z tym walczyć .

Dlatego nie możesz się poddać .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a moze dostaje od gm'a?

a moze po prostu jest jakas luka na ots i ja jakos wykorzystuje albo jest dobrym informatykiem i wie jak klonowac

13032777318975834031.gif

Opublikowano

Tak mi też koleś na noobwarze mogę ci nawet powiedzieć nick: valdias miał całe haty itemów na noobwar.eots.pl ale się okazało że jeban* dzieciak o nicku shadecaster który dostał cma za lizanie pały hosterowi a hoster dostał dedyka za lizanie pały sponsorowi eots.pl. I wyszło na to że owy cm noob dawał mu ciągle itemki i orby które dawały lvl, Noob Valdias nie uczciwie dawał to swoim kolegą z gildi + lvle... Nie dostał bana ponieważ lizał on pałe Shadecasterowi i jeszcze god'a miał dostać noob. NO i na tyle mówię że kopiowanie itemek to błąd w serverze sql i crack i napewno takiego nooby jak valdias z owego otsu o którym mówie mają 0% głosu na ten temat. Dziękuje temat można zamknąć bo i tak nikt nic mądrzejszego nie powie. Dziękuje dobranoc.

1325845644-U48159.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@UP

Znam admina tego ots'a. Nie powiem, żeby należało, do osób dojrzałych, więc nie porównujmy kogoś do debila ; )

@Top

Masz system aukcji ? ; )

Wygląd mnie pierdoli, tak samo jak reputacja i twoje zdanie...

Opublikowano

Ja widziałem jak koleś poprzez domek jakoś klonuje itemy. sprzedawał , kupował domki coś takiego. a potem miał pełno itemów w dp i rozdawał.

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...