Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]M3 I Bronie Na 30Lvl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Puściłem na godzinkę easy metina w m3 na 11lvl (oddawał exp na gildię) i nie dropnął mi żadna broń na 30lvl jedynie żółć niedźwiedzia i dzięki niej zwróci mi się kasa za poty ale czy to normalne aby nie było żadnej takiej broni? Czy to wina serwera (Monaystr) ponieważ kiedyś na twierdzy 22lvl dropiłem w godzine 2-4 riby na ezo a na monku 3h i nic więc czy tam rzadziej dropią czy co? Proszę o odp wymagającą poświęcenia a nie typu:

"Pech

..........................50 znaków"itp.

Nie znasz regulaminu? Zapoznaj się z nim

xdlolxdxdxd.png

WTF?

Nick na privach

Hormon lub CinekH A Hamachi: Hormon666

hbkyp.jpg

Opublikowano

Puściłem na godzinkę easy metina w m3 na 11lvl (oddawał exp na gildię) i nie dropnął mi żadna broń na 30lvl jedynie żółć niedźwiedzia i dzięki niej zwróci mi się kasa za poty ale czy to normalne aby nie było żadnej takiej broni? Czy to wina serwera (Monaystr) ponieważ kiedyś na twierdzy 22lvl dropiłem w godzine 2-4 riby na ezo a na monku 3h i nic więc czy tam rzadziej dropią czy co? Proszę o odp wymagającą poświęcenia a nie typu:

"Pech

..........................50 znaków"itp.

co ten temat ma wspolnego z Metin2 - Hacki, boty, bugi??? zastanow sie troche

pozatym tak jestesmy z toba w zalobie w tej trudnej sytuacji, oczekujesz cos jeszcze?

Opublikowano

Hmm powiem ci tak najprawdopodobniej masz pecha to niema tak ze wna serva drop calyczas ja zawsze tak robie na zlosc wlasciwie niewiem czemu ale poprostu chce pokazac ze jak sie upre to wydropie to co chce ;) Good Luck.!

Opublikowano

co tu innego mozna napisac.. drop to loteria. Najlepiej puscic bota na nocke i cieszyc sie dropem z rana.

Opublikowano

Odpowiedz jak kolega wyżej ;)

A i dodam że to nie ten dział...

Jak widzisz stosunek moich postów do czasu on-line może świadczyć jedynie o tym że studiuję tylko wypowiedzi dzieci neo (bez obrazy) i innych userów tego forum.

32024366.png

Opublikowano

@Up

Od poprawiania sa moderatorzy -.-

@Topic

Mi tez na monku nic nie dropi co jest dziwne bo na s 25 dropilo mi duzo itemkow w tymi takze kozy um 12^ ^

beztytuube.jpg