Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam więc tak o ile ktoś wie w niedziele zosatło odwołane zdobywanie zamków nie było by w tym nic dziwnego gdyby Administarcja poinfomowała graczy najprawdopodobniej specjalnie zablokowali dostęp na Zaki celem przeprowadzenia skana w tym dnu mnie i mojego kolege zbanowano w tej samej godzinie obaj nie mielismy właczonych hacków i obaj dostalismy bana tylko na konta online co o tym myślicie?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Raczej malo prawdopodobne, wydaje mi się że wszystkie zgłoszenia przechodzą przez Gm'ów do SGM który kontroluje czy dowody są słuszne i ustawia na konta wszystkie bany w jednym czasie : P

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pytanie tylko dlaczego ban tylko na konta online skoro przesyłalem listami itemy z kont na których czitowałem...

Jeśli konto Online było twoim głównym kontem to miałem taką samą sytuację jak ty. Dostałem bana tylko na moje główne (najlepsze) konta. Te poboczne, na których siedziałem na Narwashi nie zostały zablokowane.

Moim zdaniem to GM'om nie opłaca się banować pobocznych kont, bo nie są one "nic warte" tzn. gracz nie będzie miał z nich większego pożytku... Chyba myślą, że ban na główne konto zniechęci nas do hacków :D :D Przecież to raczej zachęca xD

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Moim zdaniem nie chce im się sprawdzać pobocznych kont, tylko po głównych lecą, gdy mają naraz do zbanowania po kilkadziesiąt czy kilkaset kont. Komu by się chciało sprawdzać te poboczne których jest nawet kilkakrotnie więcej;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...