Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mcmetinpro I Ascension Powracają!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm... Nie dawno dowiedzialem się , że MCMetinPRO i Ascension powracają!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Grałem w MCMetinPRO , ale wtedy jak serwer zrobił się off nikt nie zdążył zagrac na Ascension.

Nikt nie widzial GP Ascensiona , widzialem lepsze serwy niż MCMetinPRO.

Ale MCMetinPRO to byl mój pierwszy serwer!!

Nie widzialem lepszego serwa.

<3 i love MCMetinPRO <3

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Aha, fajnie, thx za info.

Zamykam

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Lepy na kasę   xD

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

yy acha a czemu mcmetin2pro znów stawiają ponieważ Administrator tego servera ma problemy finasowe i znów chce zarobić na noobkach wtedy w IS u nich widziałem po 100zł 1 Hwanga ładnie ci Admini tam zarabiają po prostu server po chodzi z 2 tygodnie aby zarobić im na chleb i znów off.Dzieci żal mi was idzcie sobie lepiej na PL'a lub na jakieś stale privy typu Tiveria.pl lub inne servery

ZBIERAM ---

Opublikowano

Święta się zbliżają a kasa potrzebna... :D Dobry moment sobie wybrali żeby znów go odpalić...

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Znawca
Opublikowano

Co was to obchodzi co będzie w is ?Jak ktoś ma kasę i nie ma co z nią robić to niech kupuje te hwangi.A was nie powinno obchodzić na co druga osoba wydaje pieniądze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...