Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Zamiana Metin2 >> Lc.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wam,

chciałabym zamienić, Wojownika 61 lvl, skile m4-6, militar, Polimorfia dowodzenie etc. Na m/p.

E-mail, dodam że jest to mental.

Za konto w Last Chaosi'e, 35 lvl + z Dobrym Eq.

Pisać w temacie, lub PW.

Zapraszam do dyskusij nt. Celestial-World.

Aktualnie:

Lvl: ??

Klasa: ??

Królestwo: ???

Server: ???

Nick: ???

Zbieram

add.png, więc jak pomogłam.. Postaw go. ; )

Opublikowano

Po 1 metin to gowno

Po 2 takie konto jak twoje to kwestia miesiaca gry (maksymalnie)

Po 3 konto 35 lvl z dobrym eq na Last Chaos to jest okres czasu okolo roku :)

i Po 4 metin to gowno :)

titan.jpg
Opublikowano

Ale kolega nic nie wspominał o PU . Jak ja chce to w jeden dzień moge wbić na LC 60 poziom . Po prostu pisze do kolegi on mi robi plevel i w 1 dzień mam 60 poziom

Opublikowano

@up bez SP nie ma sensu grac :) Na plu wbicie 70k sp na 17lvlu (wydajaca kase na IS) i event+15 albo 21+15 to kwestia 5-6dni i mamy postac uszykowana do 165lvla. Na Usa jest blok 50% i max od 14 do 36 lvla wbije sie jakies 30k sp. Co za tym idzie na 102 lvlu znow trzeba farmic albo inczej dofarmic brakujace SP. A nie jest to takie latwe. Postac 165 lvl na plu (gdyby taka byla) jest rowna postaci 120 na USA. Takie sa realia

titan.jpg
Opublikowano

@up bez SP nie ma sensu grac :) Na plu wbicie 70k sp na 17lvlu (wydajaca kase na IS) i event+15 albo 21+15 to kwestia 5-6dni i mamy postac uszykowana do 165lvla. Na Usa jest blok 50% i max od 14 do 36 lvla wbije sie jakies 30k sp. Co za tym idzie na 102 lvlu znow trzeba farmic albo inczej dofarmic brakujace SP. A nie jest to takie latwe. Postac 165 lvl na plu (gdyby taka byla) jest rowna postaci 120 na USA. Takie sa realia

Gratuluje triple po twoich wypowiedziach wnioskuje, ze tylko tu szpanujesz. Nie ma szans na PL wbic w tydzien nawet z isem 70 tysiecy pu moj drogi a przyczy sa jasne procek jest zawalony nawet z obstawa z gildii w procku nie nafarmisz tyle ;)

Co do innej twojej wypowiedzi postac 35 lvl okolo rok sie robi hmm gratuluje... wiedzy o tej grze. Nie jest latwe dofarmianie na 102 lub 103 lvlu postaci czlowieku wez idz sie utop... ze grasza na eterni i to tam twoj maxymalny lvl to wspolczuje.. ja na twoim miejscu bym sie zamkną a nie wypisywal takie glupoty.

Opublikowano

-.- jak jestes nupem to tak :) Dla mnie na USA char 90 lvl to kwestia max 16 godzin ^^ z wyjebanym eq :) Polaka nie polecam bo to szajs jak malo co ^^

Mi chodziło o PL wersje a nie USA, na USA w max 2h nabijesz 35 lvl <_< więc nie masz się czym szczycić

Edit

No to juz jest totalna głupota tyle PU bys nawet w 4 miechy nie wyfarmił.. z full is po prostu się nie da ... jeszcze raz napisze USA a PL to co innego..

oczywiscie nie mówię tu o jakimś pro no life tylko o grze kiedy poświęcasz na nią z max 3-4h... na dzień

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

Ludzie, nie spamujcie tutaj...

To nie jest ten temat, ja po prostu chce zamienić a nie...

Zamknijcie temat, bo już spam się zrobił..

Zapraszam do dyskusij nt. Celestial-World.

Aktualnie:

Lvl: ??

Klasa: ??

Królestwo: ???

Server: ???

Nick: ???

Zbieram

add.png, więc jak pomogłam.. Postaw go. ; )

Opublikowano

Mi chodziło o PL wersje a nie USA, na USA w max 2h nabijesz 35 lvl <_< więc nie masz się czym szczycić

Edit

No to juz jest totalna głupota tyle PU bys nawet w 4 miechy nie wyfarmił.. z full is po prostu się nie da ... jeszcze raz napisze USA a PL to co innego..

oczywiscie nie mówię tu o jakimś pro no life tylko o grze kiedy poświęcasz na nią z max 3-4h... na dzień

Nie zgodze sie z Toba co do wyfarmienia takiej ilosci pu , ze nie da sie w 4 miechy

ja na swoim rycku poswiecajac dziennie po 4-6 h w nocy z bronia +15 event na lvlu 17 + 3 lzy rycka w przeciagu miesiaca nafarmilem 45 k pu brak isu.

Oczywiscie jak powstala wersja pl beta otwarta swoja pierwsza postacia rycka miecze novy +6 nafarmilem pamietam 10 k pu w tydzien wszystko zalezy od czasu i nastawienia spoty wolne smigasz jak ta lala

Opublikowano

Ja nigdy w nocy nie farmiłem :( niestety ale ni był bym w stanie potem rano wstać do szkoły i siedzieć w niej do 18...

Następna sprawa to jest to, że większości graczy nie ma tyle czasu co ty czyli po 6h dziennie na grę i nie biega z łzami rycka i eventem +15, postaw się na miejscu gdybyś miał hmm miece novy +4 żadnych łez i innych dupereli i gdybyś grał teraz a nie po becie.. teraz nie ma gdzie farmić o.O wszystko zajęte nawet po nocy trudno jest coś znaleźć lub to był mój pech, że nie miałem wolnych spotów i prawda jest taka, że eventem masz moba na hita i to już ci skraca czas o jakieś 3/4.

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...