Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wolno Chodzące Postacie W Grach

Gość lukasz22126

Rekomendowane odpowiedzi

Gość lukasz22126
Opublikowano

witam! otóż mam taki problem dotyczący prawie wszystkich gier,wszystko super działa otoczenie postaci też,ale sama postać chodzi jak żółw....Jest to bardzo uciążliwe między innymi gry: cs 1.6,cs source,assassin's creed,gothic 3 wszystko działa otoczenie inne npc chodzą normalnie a ja jak żółw biegnę co jest z tym nie tak? proszę o pomoc i pozdrawiam lukasz22126.Oczywiście polecą plusiki ;)

Gość lukasz22126
Opublikowano

okej no to teraz nie mam możliwości tego sprawdzenia ale Caps Lock odpada ;) piszcie jeszcze pomysły ;]

Opublikowano

Szybkość znaków?

Start -> Panel sterowania -> Klawiatura -> ustaw Opóźnienie powtarzania na PRZED OSTATNI PUNKT, CZĘSTOTLIWOŚĆ POWTARZANIA NA MAX..

i powiedz czy poskutkowało.

Gość lukasz22126
Opublikowano

dalej wszystko to samo wolno chodzę a w cs 1.6 idę normalnie nagle zwolni znowu normalnie i znowu zwolni co jest....

Gość lukasz22126
Opublikowano

spoko ;) ale co do innych gier co może być nie tak????

Opublikowano

spróbuj od kogoś pożyczyć klawiaturę albo samemu sobie skombinować nową bo shift może ci się zwierać od jakiegoś gówna ;)

Gość lukasz22126
Opublikowano

klawiaturka jest nowa i dobra ;p jeszcze jakieś pomysły? :)

• 2 tygodnie później...
Gość lukasz22126
Opublikowano

eh to ja już nie wiem procek do wymiany czy co????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...