Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Wyszukiwacza Zwierzat:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Dzis poszukuje programu/bota/resztki bota,ktory znajdzie najblizszego moba i go zaznaczy.

Nie chodzi mi tu zeby go zabijal, gdyz moj bocik sam bije skillami,pottuje itp, lecz nie znajduje moba, przez co trzeba mu pomagac myszka.

Prosze o pomoc, EM2 juz mam dosc, "int failed "

65994253024037513199.png
Opublikowano

Ale co z tego że on je przyciągnie skoro ich nie zaznaczy, więc także nie będzie ich bił.

A w plikach EM2 na pewno jest plik, który za to odpowiada, ale niestety nie wiem jaki.

@edit Ale można by też było spróbować z tym przyciąganiem mobów. Bot z Kamera przyciągał by potworki, a w tym czasie twój bot "naciskał by" spację. Kiedy potworki doszły by do postaci, któryś został by uderzony, i w tym samym czasie zaznaczony. Na początek taki prymitywny sposób, ale może być dobry :)

Opublikowano

Hmm.

Mozna by bylo pomyslec.

Ale chcialbym by byl tylko ten wyszukiwacz, bo tak mozna bana latwo dostac jak moby leca do Ciebie ;p

65994253024037513199.png
Opublikowano

hmm wiem banalne pytanie ale ja tego nie wiem co zrobić żeby w moodzie było przyciąganie moobów ?

nowyobrazmapabitowa2.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Zbieram Tylko + chcesz Daj - Ale Tylko w słusznej sprawie ;)

GG 12450146 specjalizuje Się tylko w Metinie i w Sprawach Komputera.

Opublikowano

@ UpPytaj sie o to Kamera ;p

Prosze o pomoc;/ naprawde to potrzebne, bo zeby naciskal spacje to przesada ;/ malo co zlapie ;/

65994253024037513199.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...