Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Em2 Prościzna

Deaco

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EM2 łączy się z bazą SQL D3, wystarczy postawić serwer D3 i przekierować na adres 127.0.0.1, potem tworzymy postać w EM2, w bazie zrobi nam się rekord z nowym userem i expimy, długo to trwało, ale da się obejść, pozdrawiam tych co za ten wieszający się szmelc, kasę chcą brać, dobra zabawka, ale żeby płacić za debugera to musiałby być niezawodny i legalny.

Opublikowano

znaczy sie mam wklepac te IP do sercfg? bo wklepalem, i client send fail... trza by bylo jeszcze porty, nazwe.

Jeżeli ci pomogłem, daj +

100 postów - [V]

150 postów - [V]

200 postów - [V]

300 postów - [x]

400 postów- [x]

450 postów - [x]

500 postów - [x]

600 postów - [x]

!!! <320627.jpg <3 !!!

33365.png

9968.jpg

21571.jpg

26981.jpg

21495.png

Opublikowano

Musisz mieć ten pliczek z bazy bo ci nie zaskoczy

d:\LocalSvnForDailyBuild\lonely_pl\bin\pl_release\Easymetin2.pdb

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

Hex Jak tam? Kminisz coś ? mówiłeś że coś zobisz a teraz cisza. Ja wiem że na to trzeba czasu i spokoju. Ale odpowiedz przynajmniej pokrótce.

#JustTheWay

Opublikowano

Ma ktoś te plki d3 ?

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

EM2 łączy się z bazą SQL D3, wystarczy postawić serwer D3 i przekierować na adres 127.0.0.1, potem tworzymy postać w EM2, w bazie zrobi nam się rekord z nowym userem i expimy, długo to trwało, ale da się obejść, pozdrawiam tych co za ten wieszający się szmelc, kasę chcą brać, dobra zabawka, ale żeby płacić za debugera to musiałby być niezawodny i legalny.

A masz jakiś pomysł jakie tabele, kolumny i nazwa bazy jest odczytywana? Jeśli byś to wiedział to można by było ogarnąć taki własny serwer, ale podejrzewam, że nie bedzie to takie proste.

Opublikowano

Tych tabel i kolumn jest od chu-chu i sam zastanawiam się po co tego aż tyle, o dziwo jedną z nich jest login do EM2 i hasło w Base64.

Opublikowano

// Znalazłem pasy do swojego konta.

Zobaczyłem na instrukcję instalacji. Tam niestety jest opis tylko na maszynę z linuxem (np witrualną w virtual pc). Nie będzie to proste, aczkolwiek myślę że polacy tego dokonają.

Dziś już nic nie zrobię, ale jutro zobaczę co i jak. Myślę że nie ma czegoś takiego jak pliki serwerowe do EM2, jak już autorzy używają jakiegoś generatora tabel. Oczywiście wszystko się da zrobić, ale ciężko będzie zrobić tabele identyczną jak mają na easymetin2.com

baneros.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...