Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Call Of Duty: Modern Warfare 2 Na Ps3 Czy Pc?

ahdianek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A nie lepiej poczekać na Black Ops ? Jeśli jednak MW 2 to zdecydowanie na Ps3 głownie z wymienionego powyżej powodu. No chyba że ci to nie przeszkadza i w Fps'ach preferujesz kombo klawiatura i mysz wtedy bierz na PC :)

Opublikowano

Zdecydowanie na ps3. Bardzo fajnie sie gra. Jest też ze jak masz celownik blisko gościa to ci przyceluje w niego i to jest duzy+.. A jak bym miał tera kupic to juz bym nie kupywał bo bym kupił Black opsa. Bedzie o wiele lepszy Ja BO bede moze kupywał na ps3 ale nie wiadomo jakbym kupił na ps3 to mozemy pograć razem:). Jak mi pójdzie na pc to kupuje wyłącznie na pc. Poniewaz mam wieksze przyzwyczajenie na pc niz na ps3 a na ps3 niemam z kim grac dlatego kupie na pc

[/url]

eminem_sig_by_flatmate-d2yuy89.png

DAJ ------

22162261.jpg

Opublikowano

Poczekaj te kilka dni na Black Opsa. Nie ma co szybko kupować, żeby potem żałować (że MW2 jest gorsze niż BO)..

Opublikowano

Kup sobie na PS3 bo na PC daja bana bez powodu... A i jeśli juz kupujesz to poczekaj na BO bo tak jak wymienił Kuba018 będziesz żałował że kupiłeś MW2 a nie Black Opsa !!

esar.png
Opublikowano

Lepiej na ps3 bo jak se wyrobisz wysokiego skilla ;d to jestes pro ;D i wogole mozesz grac wszędzie jeśli kto ma neta ;d

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Słyszeliście o tych hackach na PS3 do MW2? Wczoraj widziałem kilku hackerów. Haczki mają ciekawe opcje. Jakby ktoś posiadał to niech wrzuci ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...