Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Z ciekawości pobrałem tą grę żeby zobaczyć jaka jest, okazała się wspaniała! Tylko, że trochę nie łapałem o co chodzi... jak mogę się rozwijać? Jakie jest słownictwo Silkowe? Chciałbym nie żałować w przyszłości (kiedy już załapię o co chodzi), że straciłem tyle czasu na taką durną postać. Proszę o pomoc! Oczywiście w jak najprostszym języku. Wyrazów takich jak xbow czy coś takiego nie rozumiem, nie załapałem jeszcze dość tego słownictwa (w ogóle nie załapałem).

scour-banner-468x60-1.png
Opublikowano

kapuje. polecam poradniki dla newbie na innych forach (wpisz silkroad i wyszukuj na PL)

Co do słownictwa poczytaj buildy na tamtych forach. Sporo się dowiesz

takie najważniejsze:

omg-O mój Boże !

lol- lol

gtfo- wyjdź.

stfu- ciszej proszę

I fuck u'r mom- obcowałem z Twoją matką nie zwarzając na jej wagę oraz wiek [źródło nonsensopedia :D]

omfg- O MÓJ BOŻE !

owned/pwned/pwn3d- ale Cię zjechałem !

noob- słabiak nie mylić z newbie - nowy

Najlepiej kup postać. Bez tego ani rusz (taka gra) Poczytaj nonsensopedię, bo tam 99% to prawda (niestety)

Gra polega na +/-

kupnie premki i innych za real kasę

plvl słabszych charów lepszym

24/7 komp z botem

Teraz matma:

Wbicie max lvl-a 110FF [(max lvl) ff=full farmed max skille ] zajmie Ci +/- 2 miesiące do tego 2 miesiące farmy (nie pytaj...) czyli w około 4-5 miesięcy mamy postać ! fajnie, co ? xD ofc to max lvl. Zabawa zaczyna się od ~90lvl-u (1,5miesiąca) Tak więc kup postać, bo szkoda czasu ! osobiście żałuję, bo straciłem wiele godzin na nic nie robieniu i noobieniu... dołącz w grze do guild.

to co napisałem to do isro

teraz privy (tam najlepiej zacząć) to niech się inni wypowiedzą, nie znam się zbytnio. Raty są tam x30 (czyli nie 5 miechów tylko dużo mniej)

I inne smaczki... przeglądaj tematy itd.

ps. daj + jak Ci pomogłem, bo się starałem jak mogłem ^^

LifeSro

FusionRoad