Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tmp Vs. Dual Scorpions

broclen

TMP9 vs Dual Scorpions  

34 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co lepsze:

• TMP9
      19
    • Dual Scorpions
      15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dylemat dziś nabiłem dużo pkt na G1 i kupiłem MP7A1 Gold. Prawda przyjemnie sie gra wszystko ok staty 12:1. Ale jest jeden problem często gine z tego powodu że kończy mi sie ammo w MP7A1 a MP5 mi zbytnio nie pomaga na dobitke. I oto pytanie co wybrać TMP9 czy Dual Scorpions. Scorp,ami kiedyś grałem - wymiatały na DeathMatch, wgl na CqC. TMP9 nigdy nie grałem a zawsze chciałem, ale nie wiem czy sie sprawdzą, , a credits,y będą wyrzucone w błoto. Więc jak myślicie.

mam gdzies czy dacie mi + czy -.

Opublikowano

wiecej zalet ma TMP9 lepsza celnosc i ammo nie wywala tak strasznie jak ci sie moze konczyc 40 ammo chyba ze wbiegasz do bazy i chcesz zabic odrazu 4 ? ;d

Opublikowano

Tmp9 jest lepsze. scorpiony zazwyczaj kupują albo jakieś kiedy podniecone albo gracze z wyćwiczonym refleksem do tej broni.

Miałem kiedyś tą broń na free acc (ktoś podawał passy na chacie) i grało sie zaje***ście.

Edit: Ale TMP może być lepsze i w tym problem. Bo tą nową broń chce mieć na dobitke lub camper,ów.

Opublikowano

Ja też ci radze Scorpiony ponieważ są szybkie sam nimi grałem :)

Wędkarz telefonuje do kolegi:

- Wpadnij do mnie jutro rano, pojedziemy na ryby.

- Ale ja nie potrafię łowić - odpowiada ten drugi.

- Co w tym trudnego? Nalewasz i pijesz.

Opublikowano

Kupiłem scorpy i jestem średnio zadowolony. Muszę ogarnąć tą broń. A TMP więcej głosów no cóż mogłem właśnie TMP wybrać -,-.

Edit: Czytałem RMCF i nie było tam takiego tematu .

Dlatego nie zamknąłem tego bo tam mogło takiego nie być ale napisałem zapobiegawczo abyś pamiętał że coś takiego jest RMCF1902

Opublikowano

Powiem tak. Scorpy jak dla mnie są najlepsze. Dobre do czyszczenia a potem zmiana na MP7.

Ja bym na twoim miejscu wybrał scorpy jak grasz dużo na CQC. Jeżeli jednak lubisz BG to bierz TMP.

Dobre na to i na to.

Zresztą to jak się daną bronią gra zależy od komputera i połączenia. Niektórzy nie mogą grać u siebie jedną bronią, a np.

u kolegi nie ma na nią mocnych.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

tmp9 jest dobre i scorpy mam oby dwie jak lubisz zabijac na odleglosc i z bliska tmp9 a jak tylko tak z bliska to scorpy

jak jestes sam na sam a masz scorpy to koles nie ma szans

"RAP TO NIE BIZNES, RAP TO DROGA, MY DZIECI PRZEZNACZENIA IDZIEMY W IMIE BOGA!"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...