Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strategie

Wild

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aloha,

szukam dobrej, nowej strategii(byle tylko nie turowej >.<) w ktorej poza kampania jest jeszcze cos w stylu deathmatcha z botami + mozliwosc gry w lanie/tcp&ip

Wymagania nie maja znaczenia

Lenarta, jego trollfriendow i reszte flejmerow zapraszam na "o mnie" na profilu

+ (lub -, napisz w poscie) za kazda sensowna odpowiedz, jesli napiszesz jakiegos zajebiscie sensownego posta to wiecej dostaniesz

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

K, + rozdane

Anyway, i w to, i w to gralem

Procz tego:

-heroes (do 5)

-settlers (do 4, dalej jakos checi nie mialem)

-aoe (do 3)

-wc (3)

-sc (1, za cene 2 wole dluzszego sylwestra)

#Edit

Zalezy mi tez na dobrej grafice

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano
szukam dobrej, nowej strategii

Ale i tak + za fatyge

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Nic Ciebie nie wciągnie jak dobry klimat gry. Polecam Ci gorąco Age of Empires II lub III. Chociaż trzecia część, to już nie jest to samo co II część ale trzyma się "kupy"

Zobacz też grę Rise of Nations. Masz tutaj recenzję:

[url="http://www.gram.pl/art_8QPkH,8_Rise_of_Nations_Zlota_Edycja_recenzja.html"]http://www.gram.pl/art_8QPkH,8_Rise_of_Nations_Zlota_Edycja_recenzja.html[/url]

Medieval sobie też sprawdź. To już z lepszą grafiką i gra powala na kolana:

http://gry.onet.pl/1811,1811,recenzja.html

Opublikowano

@Mounthains

Er.. w z serii Total War gralem w Rome, Shogun (ale to jakis czas temu, moglem pomylic nazwe), Medieval 2, nowsze nie dla mnie, poza tym nie przepadam za turowymi

tak czy inaczej lap 3 czy tam 4 plusy

O command&conquer: tyberyjski zmierzch ktos cos ciekawego powie? gra warta uwagi?

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Nie wiem, tak jakos

Aqq mi chujowo dziala, net mnie wkurwia, nie mam kasy zeby isc odreagowac, jak zadzownilem do obslugi z pytaniem co oni robia z tym netem to sie rozlaczyla pani, potem mi scielo kompa, zajebisty dzien innymi slowy

Anno, k, sprawdze

Twierdza <--- ktora konkretnie? 1 odpada bo nie ma mozliwosci deathmatcha z botem(w sumie to jest, ale krotki), crusader przelecialem na wszystkie mozliwe sposoby juz kilka lat temu, Azerf mowi, ze nowsze sa srednie wiec generalnie to sobie darowalem

Bitwa o srodziemie? jesli to ta gra zwiazana z LOTR to sry- nie podoba mi sie film -> watpie zeby z gra bylo inaczej

#Edit

Makin, jakis troll zyciowy dal ci minusa, zal dupe sciska ;<

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Nie martw się Wild - ide o zakład o każdą sume że mam o wiele gorszy dzień..codziennie,

Co do gry to polece może nie nową ale kompletnie nie znaną a moim zdaniem świetną gre Original War.Ma jakiś taki klimat..

pozdr

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano
Makin <3

Makin loffcia tylko mnie, sry

Btw. LOTR odpada, co napisalem wczesniej :>

Ale i tak dzieki

#Edit

Nie martw się Wild - ide o zakład o każdą sume że mam o wiele gorszy dzień..codziennie,

Wiem, pamietam cie z GamerzPlaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet (eeeeeeeeeeeeeeeeeeee celowo) za czasow, kiedy rownalo sie z mpc

Ci, ktorzy nie dostali plusow dostana je jak znow bede mogl rozdawac, limit osiagniety na dzis

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Czytałem o command & conquer: tyberyjski zmierzch, i według większości, gra jest przeciętna. Tu masz recenzję :

http://www.gry-online.pl/S020.asp?ID=6445

Sprawdź wszystkie części Total War, może któraś ci odpowiada. Albo warcraft, starcraft.

Tak poza to heroes albo civilization, ale pisałeś że nie chcesz turowej.

Opublikowano

Recenzje czytalem, ale opinia tych, ktorzy grali > recenzja

sprawdź wszystkie części Total War, może któraś ci odpowiada.

Sprawdzone, nowsze niz Medieval 2 srednio mi sie podobaja

Thx anyway

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Kozacy, Age of Empires, Anno sama klasyka :)

Ewentualnie coś wojennego to Codname Panzers albo Africa Corps czy Blizkrieg ;s

Jakaś mafia, przejmowanie interesów i inne to polecam Gangland takie jakby gta i inne tylko, że strategia ;> Gra stara, ale fajna.

Opublikowano

Poleciłbym Ci Strongholda czy AOM

ale napisałeś, że potrzebujesz dobrej grafiki

te gry na pewno nie przypadną Ci do gustu od strony graficznej

ale mogą wciągnąć na długie, długie, długie godziny.

Jedyna strategia z dobrą grafiką i wciągająca to Władca Pierścieni: Bitwa o Śródziemie i drugą cześć.

Moim zdaniem nie robi się teraz dobrych strategicznych gierek bo wszystkie oczy są zwrócone na strzelanki typu COD czy sportowe PES/ FIFA lub robią nowe MMORPG.

Sprawdź sobie strongholda/Age of Mythology może grafika Cię tak nie odstraszy ale fabuła w 100% wciągnie !

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...