Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak Celownika

Gucio0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Od początku mojej gry w coda na nowym kompie(win 7 64-bt, 12GHz, Ati Radeon hd 5700 6 GB ram) mam problem z celownikiem i chatem.

Mianowicie, na trybie gry bez hardocora, nie widze celownika, co np na promodzie troszke przeszkadza.

Gdy ktos cos pisze jak tego nie widze, a i on nie widzi jak ja cos pisze.

Coda nie moge przeinstalowac bo plytke pozyczylem koledze. Chyba ze ktos by wrzucił orginalne .iso

Z góry dzieki za wszelka pomoc.

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

może na hardcore grasz ?

Czytaj moje posty dokładniej - Mianowicie, na trybie gry bez hardocora, nie widze celownika, co np na promodzie troszke przeszkadza

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

raczej ciężko ci będzie pomóc.

ściągaj jakiegoś ripa z torrentów nie crackuj i wpisz swój klucz..

komu by się chciało upać 7gb dla 1x+ o.O

Opublikowano

Mam pomysł. Znakomity pomysł. Twoja gra prawda? To weź ją od kolegi w szkole albo na podwórku i przeinstaluj grę. Bo wydaje mi się, że masz jakieś problem, którego na forum raczej nie można naprawić. Pozdrawiam Iza.

02402750183503470554.png

| exKidMod Soldat | NFS:W Helper|

Opublikowano

Mam pomysł. Znakomity pomysł. Twoja gra prawda? To weź ją od kolegi w szkole albo na podwórku i przeinstaluj grę. Bo wydaje mi się, że masz jakieś problem, którego na forum raczej nie można naprawić. Pozdrawiam Iza.

Ja też mam znakomity pomysł. Nie pisz mi tego co oczywiste. Gdybym mógł mu ją zabrać zrobiłbym to dawno temu.... Jest on ciężkim rozmówcom i zapalonym graczem, rozumiesz o czym mówie?

Mam książeczkę z cd keyem, ale płytki brak ;/

Tak czy siak dzięki za jakąkolwiek rade.

Za fatygę lecą plusiki :)

50a8d03627325.png

| Edytor |

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Też tak miałem, ale kiedy wgrałem sobie cheata na 55lvl, celownik się pojawił. Myślę, że przez przypadek mogłeś usunąć jakiś plik w folderze players. Sprawdź dokładnie. Jeżeli pomogłem, było mi milo. :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...