Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wielki Tut] Sh0 Tv

Shosuke99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec witam... tu Sh0 Chcialem wam zaprezentowac muj nowy projekt nim jest ''Sh0 Tv : Lets Lvl'n Runes of Magic ''

Napewno sie zapytacie teraz: ''Ciekawe oco chodzi w tym projekcie?''.

No to tak...Zaczyne od tego ze Gralem kiedys w Runes of Magic na US i pomyslalem ze czemu by nie nauczyc nowicjuszy zagrac w ta gre...

Oczywiscie na PL...

Poprostu nagrywam jak gram od 1lvl w Runes of Magic wrzucam 10 minutowe filmiki na Youtube. Pomagam w robieniu questow od 1 lvl w zwyz.

Od Jutra czyli niedzieli 31.10 rozpoczynam tez grac na zywo...

Oczywiscie chetnie przyjme pomoc w projekcie mam zamiar zrobic strone www...Dotyczaca nie tylko Runes of Magic...

Jezeli chce ktos dolaczyc to prosze pisac na gg//3776232 lub na kanale Youtube ktory podam na koncu tego postu....

Dziekuje za uwage mam nadzieje ze ktos sie zglosi ... Przepraszam za bledy ... Narazie

Kanal Youtube : youtube.pl/Shosuke99

Live Stream (Na zywo): http://www.own3d.tv/live/2229

Narazie

Opublikowano

@ krutki kto Ci to każe oglądać ?? Dobrze ze chłopak coś robi, może się to komuś przyda :)

Wierzysz w czary? Masz czar goryczy wypij. 

Wierzysz w dary? Masz dar pierdol czary idź z tym ...

Opublikowano

Dla mnie to bardzo Fajny pomysł i projekt.

Na YT dałem ci suba choć widać że sam jesteś nowy w tej grze ;)

Sygna w budowie ;D

Jeśli zasłużyłem proszę o + ;D

Opublikowano

Tak jestem nowy gralem troche na US i na DE servie i zaczynam dopiero tak samo jak moja polszczyzna jak zauwazyliscie nie jest znowu az taka dobra... Niestety mieszkam w Niemczech iiiii Polszczyzna zanika...

@krutki Ja zaczynam od 1 lvl oczywiscie moze byc to dla ciebie troche noobiarskie bo moze masz wiekszy lvl ale nie kazdy ma taki lvl jak ty... Ja pomagam wszystkim moze jak juz bede mial wysoki lvl tobie sie tez przyda...

@damixos Jak chcesz przyjme cie do moich szeregow mam zamiar nietylko robic filmiki z Gier typu RoM ale tez jakies Strzelaninki itp... Pozatym zaniedlugo bedzie nas wiecej i otwieramy strone www...

Pozdrawiam

Opublikowano

@krutki Ja zaczynam od 1 lvl oczywiscie moze byc to dla ciebie troche noobiarskie bo moze masz wiekszy lvl ale nie kazdy ma taki lvl jak ty... Ja pomagam wszystkim moze jak juz bede mial wysoki lvl tobie sie tez przyda...

Ja jak czegoś nie potrafię to się nie wypowiadam/

ban_pl_46860_145330.gif
Opublikowano

@krutki

Mam pomysł może ty zrobisz takiego live streama ? zobaczymy czy naprawdę jestes taki PrO elo elo kozak...

Co do to topica to naprawdę dobry pomysł :) życzę powodzenia w dalszym nagrywaniu.

574f2622ee.jpg" Oh baby, can you feel it? " Honda CBR 600
Opublikowano

Chcesz smiej sie ze mnie... mnie to wisi nie moja wina ze moja polszczyzna nie jest tak dobra... To tylko swiadczy o tym jak respektujesz czyjas Prace...

Opublikowano

Filmy wyglądają na nie najgorsze, jak będzie coś ciekawego to pewnie się skuszę na oglądanie. Gdybyś tylko mógł tak momentami nie dmuchać do mikro, to było by spoko.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Ja nie mam żartów typu to mój fanklub....(Przygaszony) żartowałem..Oraz wąwuż haha to mnie rozbroiło

Krutki nie wiem jakie znaczenie ma twój nick ale tu nie o to chodzi :P Człowieku widzisz chłopak się stara pomóc nowym a ty mu plujesz . Sorry ale dla mnie twoje zachowanie jest "noobiarskie: chociaż wacle nie chciałem tego zauważyć.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sorry ale dla mnie twoje zachowanie jest "noobiarskie: chociaż wacle nie chciałem tego zauważyć.

I kto to mówi........ pewnie masz 60 1 i 2 postacią sorry.....(LOL)

ban_pl_46860_145330.gif
Opublikowano

i mówi to gościu który ma nick "krutki" a pisze się krótki cyklopie,co do tematu to świetny pomysł,na pewno komuś się przyda.

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Koniec spamowania. Kolejny spam skończy się banem .

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Pomysł nawet fajny pomysł, ale bym się obawiał o jedno. Mogą z innych gier MMORPG (Tibia, Metin2, WoW Priv) logować się nooby, dzieci neo, co by utrudniło grę i RoM stracił by swoje piękno.

RoM raczej jest dla rozsądnych graczy którzy nie wyklinają jak padną przez inne gracza :/

Opublikowano

Zapraszam do Rejestracji na Stronie xxx prototyp... testujemy wszystko zanim przejdziemy na domene .pl

Nie wolno reklamować innych for/stron. meth0d

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...