Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja Piosenka [Bt]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój kolega z dalszych stron coś mi dzisiaj uświadomił po co mamy żyć dla siebie nie dla naszych kurwa rodzin na tej ziemi jesteś sam no to witam w moich progach gdzie zapierdalasz po nocach za marne pieniądze bota.Za pieniądze z urzędu swego syna nie nakarmisz umrze będziesz winny sobie skoczysz z jakiejś tam przepaści stracisz swoje życie bo już nigdy nie powstaniesz nawet jakbyś bardzo kurwa chciał sytuacji nie ogarniesz.1 koleś stracił życie 2 zarznął syna swego syna bo na dziś nic nie zarobił ciekawe co ty byś kurwa zrobił 2x.Znów policja do mnie jedzie w sprawie śledztwa twego dziecka co ja im znów kurwa powiem znów będe musiał ciekać już nic na to nie poradzę z Polski się dziś wyprowadzę ciebie tutaj zostawię niech cię wezmą w sprawie dziecka.1 koleś stracił życie 2 zarznął swego syna bo na dziś nic nie zarobił ciekawe co ty byś kurwa zrobił 2x.

Napisałem to bo nie miałem co robić PS pierdole waszą krytykę ;)

Zapraszam na nasz Kanał GrupyPGS (Oficjalny)

Link

http://www.youtube.com/user/GrupaPSG?feature=mhum

Opublikowano

Za długie nie czytam :D

@edit dobra przeczytałem

@edit 2

chujnia z grzybnią

@edit 3

ale za to możesz pisać scenariusze do mody na sukces

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Kolejny talent..Wy rośniecie na drzewach?

Tak jak piszesz nie jest to nawet piosenka.Jak piszesz temat żeby go napisac i tyle to nie oczekuj pozytywnych ocen.Z resztą jeśli dodajesz że jebie cie krytyka to jaki w ogóle jest cel tego tematu?

Wypierdalaj.

pozdr

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Mój kolega z dalszych stron coś mi dzisiaj uświadomił po co mamy żyć dla siebie nie dla naszych kurwa rodzin na tej ziemi jesteś sam no to witam w moich progach gdzie zapierdalasz po nocach za marne pieniądze bota.Za pieniądze z urzędu swego syna nie nakarmisz umrze będziesz winny sobie skoczysz z jakiejś tam przepaści stracisz swoje życie bo już nigdy nie powstaniesz nawet jakbyś bardzo kurwa chciał sytuacji nie ogarniesz.1 koleś stracił życie 2 zarznął syna swego syna bo na dziś nic nie zarobił ciekawe co ty byś kurwa zrobił 2x.Znów policja do mnie jedzie w sprawie śledztwa twego dziecka co ja im znów kurwa powiem znów będe musiał ciekać już nic na to nie poradzę z Polski się dziś wyprowadzę ciebie tutaj zostawię niech cię wezmą w sprawie dziecka.1 koleś stracił życie 2 zarznął swego syna bo na dziś nic nie zarobił ciekawe co ty byś kurwa zrobił 2x.

Napisałem to bo nie miałem co robić PS pierdole waszą krytykę ;)

Możesz mi powiedzieć po co w ogóle piszesz? Napisz to dla siebie, albo przeczytaj kumplom z podwórka, a nie wstawiasz na forum i jeszcze "pierdole waszą krytykę"

@topic Piosenka do dupy -.-

Opublikowano

Napisałeś o wszystkim i o niczym ten tekst

nie trzyma się swojej fabuły.. jest jaki jest

jednak ćwicz kolego

nie śpiesz się

bo nie napiszesz nic dobrego

a zawiedziesz się

zasadą jest trzymać się fabuły

klimat może być śmieszny, dziwny czy ponury

to już nie ważne

każdy ma swoją jazde

bo rap jest jak zasadzka

łapie cię z nienacka i porywa

przed tobą nowy świat odkrywa

wiruje rzeczywistość zamazuje

dobrze się kamufluje

ale ja go kontroluję choć...

nie jestem mistrzem

lecz moje umiejętności są coraz wyższe

rozbijam i sklejam słowa

ponieważ to pasja moja

pisze o wszystkim

nawijam o niczym

i wiszę...

w głębi zwrotek i zdań

przelewam je na papier i na krtań

kończę już, brak pomysłów

nie napiszę więcej zdań

elo ;)

2006-2010

Opublikowano

@Następca trochę ściągnołeś z innych nut tekst ale jak byś nad tekstem popracował to może by coś z tego wyszlo

@energy zajebiste rymy od dawna chyba piszesz

mroku.png

4711.jpg

32183.gif

,,klapa bagażnika jest jak teściowa - jak nie pierdolniesz, to się nie zamknie"

Opublikowano

Gdy zobaczyłem tekst energy pisany wersami wiedziałem, że zaraz coś mnie zadziwi, rozśmieszy.

I tak właśnie się stało xD Mocny tekst i fajny pomysł na odpisanie do tekstu, który miał być piosenką xD

Następca jeśli to nie jest piosenka to hmm.. po co w nazwie tematu napisałeś Moja Piosenka [bt] ?

Co do tekstu ćwicz jakbyś ułożył tekst wersami pewnie lepiej by to wyglądało nie widzę tutaj żadnego

przekazu jedynie puste słowa wklepane klawiaturą.

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Będe szczery - do dupy, ja tego czegoś bym piosenką nie nazwał.

Chociaż jestem ciekawy jakby to wyszło, gdybyś to nagrał i wrzucił gdzieś, posłuchał bym tego szajsu, miałbym z czego śmiać się przez kolejny tydzień.

Znasz coś takiego jak PRZECINEK ? Kurde ten Twój tekst ma 4 zdania albo max 5 :D Potrenuj lepiej troche, i wtedy coś napisz.

Co to wogóle ma być za zdanie "Mój kolega z dalszych stron coś mi dzisiaj uświadomił po co mamy żyć dla siebie nie dla naszych kurwa rodzin na tej ziemi jesteś sam no to witam w moich progach gdzie zapierdalasz po nocach za marne pieniądze bota" ?

Pozdro.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...