Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , problem - żadne serwery mi się nie pokazują , a gry wbije na jakiś to mam failed connection i wywala mnie ... + żadnych serwerów... gram na classic + hak i jeszcze wczoraj mogłem normalnie grać...

@EDIT

Dokładnie to mam "Failed to connect You failed to connect to the server.It's probably down!"

@EDIT 2

pomorze ktoś czy nie???

Opublikowano

Pobrany hack i wklejone ze strony do lib . Wyświetla mi się 2 serwy tylko a czasem wcale... niewiem czy to nie nie może być przypadkiem wina javy... ostatnio miałem update to było only cancel :P

@EDIT

Gram z botem i bot też nie może bo ma jakiś problem z javą...

@EDIT2

Jak włączam na hacku jak admin mam coś takiego : http://yfrog.com/mybeztytuuwcaj

Opublikowano

Możliwe że coś z clientem, albo javą.

1.Ściągnij nowego clienta - możliwe że ma to jakiś związek z updatem hallowenowym(nie bardzo wiem jak się to pisze), ale nie wiem czy dotyczyło to też classic-a.

2.Aktualizuj/ściągnij jeszcze raz javę.

Opublikowano

Normalnie. Rejestrujesz się (chyba że już masz konto), logujesz, wchodzisz na :

To jest ukryta treść, proszę

i wchodzisz na serwer.

Ehe, tylko z tego co ja widzę, to faktycznie są tylko dwa serwery, i obydwa nie działają. Możliwe że chcą usunąć classic-a albo coś zmienić.

Opublikowano

Całe szczęście!Bedzie mogło się używać dalej hacka i bota do budowania! THX leci + xD Za co? Bo inni nawet nie spróbowali pomóc :P

@EDIT

Albo dam 4 plusy :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...