Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nowe Iskry!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dym wziąłem, a właściwie TYLKO zdjęcie dymu który kazdy moze znaleść w internecie, armor'y wszystko sam ustawialem . : )

Nic specialnego ? zobacz sobie w metku, ładnie to wygląda, na zdjeciach to glupio wyszlo . W grze ładnie .

1377440917-U253647.png

Opublikowano

wiem jak to wygląda, bo to miała być na początku iskra, ale mi się nie spodobała i dałem to jako dym fastowi... nawet się nie spytałeś, czy możesz tego użyć... wystarczyło zmienić kolor i podmienić zamiast iskier i tyle <_< nic nie musiałeś konfigurować...

1

2

3

4

5

6

Opublikowano

lol :D koles, ja wziąłem tylko ten obrazek dymu :D nic wiecej xD zmienilem kolor, pokombinowalem w armor_7/8/9 i juz . Wiec nie mów że zrobił to ktoś inny, bo ja wziąłem tylko obrazek dymu, maly czarny, obrazaczek, nic więcej .

1377440917-U253647.png

Opublikowano

lol :D koles, ja wziąłem tylko ten obrazek dymu :D nic wiecej xD zmienilem kolor, pokombinowalem w armor_7/8/9 i juz . Wiec nie mów że zrobił to ktoś inny, bo ja wziąłem tylko obrazek dymu, maly czarny, obrazaczek, nic więcej .

Było najpierw napisać BoJaTanczycChce czy możesz ten dym wziąć a nie kraść jak pewien GM na DragonMT2 ;>

Pozdrawiam Fast

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...