Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co robie nie tak?

voodoo15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bocik smiga dobrze, scrypt niby wykonalem wedlug poradnika bot robi wszystko jak nalezy, ale...:

1: w miescie wiesza sie na jednej przeszkodzie

2: czasami probuje "przejsc przez mury miasta", chociaz nie powinien bo niedawno przyszedl na spota i wszystko co potrzebne ma i poprostu wpycha sie na mury ignorujac wszystko

3: gdy kupuje poty, dokupuje do pelnych paczek, tzn najpierw kupuje brakujaca ilosc, pozniej ja sprzedaje i kupuje od nowa pelne paczki (gdzies widzialem to na forum ale nie moge teraz znalezc)

Mam najnowsza wersje bota loader'a etc. do tworzenia scryptu uzylem: Agdev 4.2, mapy tez sa na miejscu

Co zrobic aby poprawic jego dzialanie?

Z gory dziekuje

41zu6.jpg

"I ain't playin' around.. Make one false move, I'll take you down.

Get back! Motherfucker You don't know me like that!"

ubda1092.gif

I'm an oldshool nuker!

Opublikowano

1. Zmień po prostu współrzędne ;-) np. dodaj dwie nowe a usuń tamtą :-)

2."Hunting Area" pewnie masz za duże i obszar do zabijania mobów jest za murami, więc w nie wchodzi ;-(.. Weź "View->map" i zaznacz opcje "auto refresh" :-) zobaczysz jaki obszar ma do atakowania, jeżeli faktycznie będzie za murami miasta zmień w "Hunting Area" zasięg (pewnie masz standardowo 200, zmień na 50-80 moim zdaniem powinno wystarczyć ale to TY decydujesz :-D)

3. Hmmm.. nie wiem mi działa dobrze.. może w "Item Select" masz żeby poty sprzedawało? mmm.. nie no.. raczej wtedy by inaczej działało.. hmm.. nie mam pomysłu.

Opublikowano

1. dzieki:D

2. juz wszystko ok, mialem na 150

3. nie to nie to, napewno...inne pomysly

thx Jokarq;]

41zu6.jpg

"I ain't playin' around.. Make one false move, I'll take you down.

Get back! Motherfucker You don't know me like that!"

ubda1092.gif

I'm an oldshool nuker!

• Dodaj nową pozycję...