Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Alpha Cracked Serwer

DaPik

Kontynuowac  

109 użytkowników zagłosowało

1. 1. Bedziecie grali

• Tak
      99
    • Nie
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No zgadza się nie trzeba sie bawić ME ^^ Dzieki

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

gdybym mogl utworzyc konto na paypalu to juz dawno bym mial premium niestety nawazylem bigosu :/

a tak btw po co placic za cos co mozna miec za darmo? dla sprytnych ten swiat stworzono ;P

"Różnica pomiędzy seksem i śmiercią polega na tym, że kiedy będziesz umierał, nikt nie będzie się śmiać z ciebie, że robisz to sam." Woody Allen

Choć blisko lecz wciąż tak daleko

33466.jpg

33467.jpg

28013.gif

Opublikowano

Hmmm coś sie skopało wczoraj, bo ogólnie to zostawiłem kompa włączonego cały czas, wywałiło mi hamachi i teraz z powrotem nie mogę sie zalogować, pokombinuje trochę i dam znać czy działa.

Po za tym to jest alternatywa zabawy jaką daję premium - nie będzie tak fajnie bo nie zawsze serwer będzie chodził, może będą lagi itd. Nie każdy wydaję kasę na grę, ja kupuje może 2 tytuły rocznie bo wole na co innego wydać...

@Server stoi

Elberd Hubbard

Opublikowano

Serwer jeszcze działa?

Jak tak to zróbcie 2 sciec albo wywalcie ludzi off to na pewno zagram.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

mogę zrobić drugą sieć ale niestety mój internet nie pociągnie za dużo ludzi szczególnie na hamachi...

MineCraftMPC2

mpc

@AKTUALIZACJA

Coś mnie natchnęło i się udało! Od dziś godziny 8:36 Server posiada komendy i grupy ;] a wkrótce pluginy umilające zabawę!

Jeszcze raz proszę o kogoś z zew IP i szybkim internetem o skontaktowanie się ze mną ;p szukam Hosta ja uciągnę może kilku ludzi ;/

a teraz będzie robić coraz fajniej, planuje dodać levele ;]

ZAPRASZAM!

Elberd Hubbard

Opublikowano

Reorganizacja serwera, tak to jest jak coś się robi dla innych ;/ . Wszedł Griffer i wszystko zniszczył jak mnie nie było. Zrobiłem nowe sieci, tajne. Znają je zaufani, i będzie stosowana selekcja graczy. Jeżeli chcesz grać z nami pisz na PW. Gdybym nie musiał tego wszystkiego robić to już pewnie byłby system leveli i fajne pluginy

pozdro ass34 czy jakos tak!

Elberd Hubbard

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Chłopaki, pomóżcie mi - mianowicie kiedy już wchodzę do gry i chce wejść na serwer, pokazuje mi, że nie mam konta premium - próbowałem przez FastLoadera i to Memory, najzwyczajniej w świecie nie działa! Kontakt tutaj albo na skype: seiji.omato

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Taaa udało mi się znaleźć sposób na zagranie przez neta na pirackim alpha, jedyny minus to to że ja nie mam zew ip więc musi być przez Hamachi ;/

Jeżeli byli by chętni do grania to napisze poradnik jak się połączyć oraz jak by ktoś miał lepszego neta i zew ip to bym mógł podpowiedzieć komuś jak postawić taki serwer, czekam na was.

Co potrzeba?

http://www.mediafire.com/?098pn87o95q68ur - Najnowsza wersja (Halloween)

http://www.speedyshare.com/files/24952339/MinecraftSP_v12_2.zip - auto upadater jeżeli mamy starszą wersje ;]

http://download.chip.eu/pl/Quick-Memory-Editor_1013677.html - Magiczny programik z pomocą którego wbijemy na serw

http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/p2p/Hamachi.html - Hamachi z którym połączymy się do sieci 

Nie daje skanów, każdy z tych plików ściągałem i sprawdzałem.

Ok i co dalej?

1. Jeżeli nie mamy jeszcze minecraft to ściągamy i instalujemy. jeżeli mamy starszą wersje ściągamy updater i odpalamy nim grę.

2. Instalujemy hamachi i podłączamy się do sieci :

id :MineCraftMPC

pass : mpc

lub

MineCraftMPC2

mpc

3. Odpalamy Minecraft i wybieramy MultiPlayer i zostawiamy.

4. Instaluje Open Memory Editor

5. uruchamiamy go i w Search Value wpisujemy "Player" (bez "" ) w data type wybieramy String i klikamy Search obok

6. W okienku które nam wyskoczyło wybieramy proves javaw.exe

7. Wyskoczy nam kilka znalezisk, szukamy takiego gdzie w Value będzie "Player|" a w type "WideString"

8. Klikamy prawym i wybieramy Edit / Lock

9. w Value gdzie było Player| Wpisujemy 6 Literowy nick dalej potwierdzamy - ok

10. W Minecraft wpisujemy IP : 5.77.116.85:25565 i jesteście na moim serwerze ^^

Serwer jest bardzo prymitywny nie wiem jak coś po zmieniać ^^ Jak ktoś ma ochotę pobawić się w to ze mną pisać PM

Wokół Spawn Pointu nie można nic zmieniać bez OP, OP dostaje każdy gracz.

W grze będziecie mieli Nick jaki podajecie podczas odpalania MineCraft, jeżeli nic nie podacie nie wbijecie na serw

2 sposób (Łatwiejszy)

1. Jeżeli nie mamy jeszcze minecraft to ściągamy i instalujemy. jeżeli mamy starszą wersje ściągamy updater i odpalamy nim grę.

2. Instalujemy hamachi i podłączamy się do sieci :

id :MineCraftMPC

pass : mpc

3. Ściągamy fastloader od RaVvEN (post niżej) i stosujemy się do jego instrukcji

1.klikacie start
2.klikacie uruchom...
3.w uruchom wpisujecie %appdata% i naciskacie ok 
4.szukacie folderu .minecraft i tam wrzucacieten plik
5.wlaczacie go 2-krotnie klikajac na niego
6.przy pierwszym wlaczeniu trzeba wpisac nick jaki bedzie sie uzywalo
Teraz za kazdym razem gdy wlaczacie gre przez fastloadera nie musicie sie logowac ,od razu wychodzi menu!
Nie musicie mi dziekowac 

4. W Multi wpisujemy IP : 5.77.116.85:25565

Za ten sposób podziękowania dla RaVvEN

Come Back!

Dziś reaktywacja ;] Mam nadzieję że zaktualizowaliście grę do 1.2.6? Od dziś nie ma rekrutacji, będę robił kopie mapy oraz daje szybki kontakt. Serwer nie będzie online 24/7 ale jak będę miał kompa włączonego to serwer też będzie. No to zaczynamy

Sieci : MinecraftFriends / MinecraftFriends2 / MinecraftFriends3 ( Ja nie moge si ę dołączyc )

Hasło : pozdro

IP : 5.77.116.85

w razie czego moje gg : 5939536

w razie czego na hamachi : Dapiczka

Zapraszam do gry - będę przeprowadzał rekrutacje na adminów oraz vipów ;]

Nowością jest możliwość zabijania potworów ! Strzeżcie się !

SZUKAM WEBMASTERA!

Za zabicie kogoś bez powodu jest ostrzeżenie(należy zwrócić rzeczy) a potem ban, obowiązuje 10 przykazań Bożych

Opublikowano

O NIE mam tak najpierw dlugo sie wbija potem wyskakuje failed conetion to the serwer <nizej> conetion time out: connect Bardzo chce z wami zagrac prosze o szybka pomoc

CO MAM ZROBIC?

-- POKEMMO/Fire red -Poradnik jak zdobyc Exp Share, Lapras, Eevee, i farmic coinsy w Kasynie

.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Robie wszystko jak trzeba przy tym fastloaderze ale jak sie wydaje ze jest juz dobrze to mi stoi na Updating Minecraft i na dole pisze Done Loading HELP!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...