Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Groty Ursa

Artysta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiedzy zaczerpnąłem z innego forum ( nie wszystko )

Witam.W tym poradniku chciałbym wam zaprezentować do czego są groty ursa.Tak,więc zaczynajmy.

Co to są groty ursa?

Groty ursa są to groty ,w których za zabijanie specjalnych potworków otrzymujemy doświadczenie,a także punkty.

Jak wejść do grot?

Z poziomu interfejsu gry. Na dole (pod paskami skrótów) jest przycisk teleportacji do Grot Ursa (Normalne Groty Ursa). Możemy się tam teleportować 12 razy dziennie.

Jakie są to specjalne potworki?

Te specjalne potworki to niedźwiadki.

Początkowo w pierwszej komnacie wydają się przyjazne,lecz żeby was to nie zmyliły,gdy podejdziesz na niebezbieczną odległość wtedy one same atakują.

Z każdą dalszą komnatą są coraz większe,straszniejsze i silniejsze potworki.

Czy za każdego niedźwiadka jest taka sama ilość punktów?

Otóż nie, im wyższy lvl niedźwiadka tym większa ilość punktów

Przedstawię wykres zdobywanych punktów

- Niedźwiadek Ursa - 1 punkt

- Mędrzec Ursa - 1 punkt

- Strażnik Ursa - 5 punktów

- Matka-Przywódczyni Ursa - 10 punktów

- Oszukańcza Matka Niedźwiedzi (boss) - 150 punktów

Czemu nie jestem z osobami z wyższym lvl'em??

Otóż w grotach,aby ułatwić zdobywanie punktów,wprowadzono podział lvl'owy,które zaprezentuję:

I. Lvl 1 - 34

II. Lvl 35 - 49

III. Lvl 50 - 64

IV. Lvl 65 - 79

V. Lvl 80 - 94

VI. Lvl 95 - 109

VII. Lvl 110 - 124

VIII. Lvl 125 - 139

IX. Lvl 140 - 154

X. Lvl 155 - 170

Co mogę dostać za zdobyte punkty?

Za zdobyte punkty można otrzymać nagrody u npc w grocie.

W razie pytań piszcie komentarze,lub na pw.

artysta.png

Zapodaj +

:)

Opublikowano

Pro Tutek leci + , mam pytanie ... można więcej się tam razy teleportowac niż 12 ?>????

DOWN @

Dzięki :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ja bym jeszcze wyjaśnił dlaczego po teleportacji do groty usra na początku nikogo nie widać i co trzeba zrobić by dołączyć do pt, czy też by zacząć bić niedźwiadki.

Ale proszę na przyszłość pamiętać o plagiacie :P (znam forum z którego skopiowałeś część materiału).

Opublikowano

To nie znaczy,że plagiat cały poradnik pisany przezemnie. Ja zaczerpnąłem dokładnych informacji... Pozatym został zmieniony więc to nie plagiat

artysta.png

Zapodaj +

Opublikowano

Nie został zmieniony, 3 punkty zostały perfidnie skopiowane i wklejone w całości - nie napisałeś również, że czerpałeś informacje z innych źródeł (i wątpię w to, że autor udzielił Ci pozwolenia na kopiowanie jego postu i umieszczanie w swoich osobistych celach). Nawet jeśli skopiowałeś tylko część, a nie cały post to i tak nie można tak postępować.

Opublikowano

Nie został zmieniony, 3 punkty zostały perfidnie skopiowane i wklejone w całości - nie napisałeś również, że czerpałeś informacje z innych źródeł (i wątpię w to, że autor udzielił Ci pozwolenia na kopiowanie jego postu i umieszczanie w swoich osobistych celach). Nawet jeśli skopiowałeś tylko część, a nie cały post to i tak nie można tak postępować.

Dla ciebie z dedykacją napiszę :)

artysta.png

Zapodaj +

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

eXtra TUT + leci . Dopowiem tyle ze jeśli chcemy zrobić dobra postać do ursa należny zrobić Maga Chaosu później go z delevelowac* (np. masz 55lv i poziom spada ci do 45) wtedy mamy dobre skile AOE które są bardzo przydatne do ursa :]

51508337.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...