Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Nerdmt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów.

Otóż mam pytanie co do serwera Nerdmt2.Wiem,że adres IP tego serwera to 109.236.80.116 lecz nie znam jego portu.Chciałbym sobie dodać go do kamer moda i potrzebny mi jego port.Mógłby ktoś mi podać port tego serwera??To dla mnie ważne,bo zrobiłem sobie kosmiczny login i hasło...i logowanie jest troszeczke żmudne.

sygnampc.jpg
Opublikowano

Jednym ze sposobów jest ściągnięcie launchera lub clienta z plikami "mc". W mc.txt będzie podany adres IP i port

DOWN @ Aha nie wiedziałem . Dzięki za +

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@Rhino-dzięki za pomoc ale tu jest tylko zwykłe spol,nie ma pliku mc.txt ale i tak masz +

@BloodSmokers-działa,dziękuje bardzo,5 dam ale nie wiem jak :D wiem,że to głupie i + już dałem

sygnampc.jpg
Opublikowano

@Rhino-dzięki za pomoc ale tu jest tylko zwykłe spol,nie ma pliku mc.txt ale i tak masz +

@BloodSmokers-działa,dziękuje bardzo,5 dam ale nie wiem jak :D wiem,że to głupie i + już dałem

wchodzisz w profil i w profilu po prawej u gory (tak mniej wiecej sa gwiazdki) klikasz i dodajesz 5

Opublikowano

nie jedyny, ja przynajmniej mam tak, do clienta wklejam mod kamera i potem spol, odpalam przez spol i loguje sie na 1 serwer z gory, ch1 najlepiej, bo jesli serwer ma tylko ch1 to przy logowaniu na ch2 nas nie polaczy

wtedy tylko czekac az zaloguje, nie takie trudne... no nie?

mi przynajmniej tak dziala na wszystkie serwery