Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Halloween Update!

Darkkaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O to już jest dostępny Halloweenowy update! Krótki filmik przedstawiający go możecie znaleźć TU.

Zmiany wprowadzone w najnowszym update'cie:

boo.png?1

Najważniejsze rzeczy to:

-Piekło,

-Łowienie ryb.

Dodatkowo mamy możliwość stworzenia zegarka! Pokazuje nam on, czy jest dzień lub noc. Do wykonania portalu potrzebujemy 14 bloków "Obsidian". Zdobywamy go łącząc lawę i wodę. Kiedy ustawiamy obsidian tak jak na filmiku, podpalamy go i pojawia się portal. Życzę miłej zabawy!

Update dotyczy wersji Alpha.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

b

"Różnica pomiędzy seksem i śmiercią polega na tym, że kiedy będziesz umierał, nikt nie będzie się śmiać z ciebie, że robisz to sam." Woody Allen

Choć blisko lecz wciąż tak daleko

33466.jpg

33467.jpg

28013.gif

Opublikowano

a pieklo to klapa tak?

"Różnica pomiędzy seksem i śmiercią polega na tym, że kiedy będziesz umierał, nikt nie będzie się śmiać z ciebie, że robisz to sam." Woody Allen

33466.jpg

33467.jpg

28013.gif

Opublikowano

A ja gram na tym update na single i jakoś nie znalazłem dyni, ani nie wiem jak dostać się do hell worlda, chyba że trzeba świat od nowa wygenerować, jeżeli tak to klapa...

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

A ja gram na tym update na single i jakoś nie znalazłem dyni, ani nie wiem jak dostać się do hell worlda, chyba że trzeba świat od nowa wygenerować, jeżeli tak to klapa...

Dynie mogą być wszędzie. Występują ono randomowo na całej mapie. Ja na razie nie znalazłem żadnej, ale szukam i szukam. ;)

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

33466.jpg

33467.jpg

28013.gif

Opublikowano

xxx

33466.jpg

33467.jpg

28013.gif

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...