Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Nowy W Bfh Chcesz Grac Soldierem? Wbijaj Tutaj ;)

sasuke744

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Soldier jest bardzo łatwą i fajną postacia zachecam was żebyście nią grali ;). Bronie Dla Soldiera :

Royal : Super Greg Greasy Gun i Super tommy typerwitter.

National : Uber Rudolf Rescue i Uber Wacky Machine Gun

SKILLE:

Combat Medicine (FULL). (LECZENIE)

Burning Bullets (1) (Ogniste Pociski)

6TH Sense(1) (Coś podobnego do legalnego wall hacka ;) np: widzisz graczy przez ściany)

Grenade Spam(full) (Rzucasz wieloma granatami w innych graczy)

Blasting Strike(full) (Odrzucasz wielu przeciwników od siebie i masz większe szanse na wygrana z komandosem)

Pozdro ! ;)B)

Created

By

sasuke744

Opublikowano

Mało czytelne , troche bez sensu i jest dużo błędów , zła nazwa tematu więc... powinien być warn.!

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Ale to już było.Jak dla mnie czysty spam bo takie rzeczy już sie pojawiały i są przypięte żeby łatwiej znaleźć.

. wkór***** mnie te negatywne komentarze nie dosyć że ktoś się napracował to jeszcze jakieś bury masz -.-.....polowa ludzi to tylko nooby czekające na cheaty lub jakies łatwe zarabianie kasy itd a sami nigdy nic nie robią -.- i jeszcze się coś nie podoba... kazdemu

Opublikowano

pan sasuke745 to kompletna oferma ale plusik za chęci

Oferma? Byś zrobił jakiś poradnik a nie czekał aż ktoś doda.

@Do autora

Popracuj jeszcze trochę nad robieniem poradników. Dodawaj jakieś zdjęcia itp. Wtedy można będzie Cie oceniać.

97871587.png

ZBIERAM MINUSY

Opublikowano

Hmm wiesz ja tam preferuje inne skille NP.: Burning Bullets robie na full a blasting strike robię na 1, ale to tylko mój gust kilka błędów nie szkodzi, w końcu na nich się uczymy ;) dostajesz plusika

komen.png
Opublikowano

po 1 duzo bledow..

Po 2 juz cos takiego jest: (poradnik co do klas)

To jest ukryta treść, proszę

Ty sobie chcesz nabic posty, czy moze minusy? Nie rozumiem takiego zasmiecania forum..

21278_23_12_11_6_30_19.png

Opublikowano

To wlasnie 1 powinien robic wrazenie.. Powinienes sie przylozyc a nie napisac byle co.. Nie tlumacz sie, ze jestes taki biedny itp.. Patrz najpierw czy czegos takiego nie bylo,a potem pisz. Jak juz ktos napisal na forum musisz liczyc sie z krytyką. PzDr. ;)

21278_23_12_11_6_30_19.png

Opublikowano

tak jak Daniuuuu powiedział. temat już był, ja bardziej preferuje układanie skilli według własnych upodobań.

ja może dobrze gram z CM na 5, BB na 1, BS na 5 itp. a innym może dobrze iść z GS na 5 i BB na 5, a np. CM mogą mieć na 1 i grać lepiej niż ja ze swoimi.

/// Uważam że temat jest do zamknięcia i tak zrobię ponieważ było już trochę tematów. Nie minusujcie mnie z tego powodu, że utrzymuje porządek na forum...

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...