Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niszczenie Serwerow Blablabla

PadamSerwery#1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

powiem tylko 1

dobrze co z tego że padną za kilka godzin? Ale i tak ludzie będą mieli frajde a GM,GA itd będzie wiedział co zrobić żeby był dłużej

a tu przychodzi neo kid i rozwala serv

i co?

ludzie się wurwia** a GM itd nie wie co poprawić poza tym

h** mu sie chce robić bo i tak zje** znowu

@

raczej nie ten dział

i poco go -?

to nic nierobi i tyle

a neo ma powód do spamu

Edytowane przez trele12

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

PadamSerwery#1 co chciałeś nas zawiadomić nie no ja padam a rozwalaj se co to ci da ? pośmiać się z ciebie można ?

musicie mnie wyzwać

No dobra wyzwę cie po prostu jesteś skur.......

PL

78-off

57-off

Gram na privach najczęściej pod nickiem-FiDi

Zbieram +

Opublikowano

Masakra totalna..

Ktoś ci rozwalił priva a ty już płaczesz?

Nie trudno zrobić drugiego i nie dawać na mpc ?

Daj kolegom i sobie pograjcie

No chyba że nie masz kolegów TO PEWNE!

PL

78-off

57-off

Gram na privach najczęściej pod nickiem-FiDi

Zbieram +

Opublikowano

co to upy widać że jeśteś multi userem nesie

idz do lustra obejrzyj się jak wygladasz

i zrób zwój serv to zobaczymy co będzie jak ci inni go zjeb**

@

wiadomo kto mi - dal neosie

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

dla ciebie wszystko co nie twoje jest gówniane to wiesz...

@dzięki za +

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/231057-mkmt2-pl-hamachi/page__gopid__1571717#entry1571717

chcial mi rozjebac serwa...

z checia wbil bym mu sie na kompa lub na chata i wszystko wypierdolił w powietrze N30s ma z 14lat max [sory jak kogos obrazilem oprocz tego pieprzonego gosia, ale tu chodzi o dojrzałość psychiczna] i m a chyba problemy w rodzinie ... pewnie leja go codziennie albo jest rozpieszczany jak huj...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Masakra totalna..

Ktoś ci rozwalił priva a ty już płaczesz?

Nie trudno zrobić drugiego i nie dawać na mpc ?

Daj kolegom i sobie pograjcie

No chyba że nie masz kolegów TO PEWNE!

Dobra wypowiedz

nie masz kolegow
to jest pewne na 100%

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

próbuje się idiota (no niestety) pobawić w adriank czy jak on tam miał ale akurat on był ok, ale ty gościu jesteś jakimś idiotą totalnym... zgadam się ze wszystkimi co pisali wyżej.. twoją zemstą jest to, że zniszczysz komuś innemu zabawę przez to, że ktoś zniszczył twoją? w przedszkolu miałeś tak samo że ci zabawki zabierano? mam nadzieję że skrytykujesz moją prawdomówną wypowiedź.

• Dodaj nową pozycję...