Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie O Zszc :P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jakis czas temu gralem na ZSZC z DB botem ^^ po nieudolnych poszukiwaniach lepszej gry stwierdzilem ze silkroad jednak jest najbardziej odpowiadajaca mi gra :P

A teraz przejdzmy do sedna sprawy

1. Pobralem patcha tego najnowszego zainstalowalem go

2. Wlaczam silka przez bota a tu "shit happens" i bum nic jest to okienko otwierania gry i nie chce sie wlaczyc wiec prosze o pomoc lub sukgestie ktore pomoga mi w uruchomieniu ZSZC czekam na pomysly co moze byc nie tak.

Opublikowano

A przestales grac przed nowym klientem?? Sprubuj sciagac klienta z tematu Cain'a, spatchuj klienta, spatchuj media (jesli chcesz botowac). I napisz czy idzie.

Opublikowano

owszem mialem juz ten nowy client z 9 sierpnia 2010 jak dobrze pamietam date z tematu i poprzednie patche zainstalowane 80 i 81 wersji i media mialem spatchowanie gotowe do botowania teraz pobralem patchad do wersji 82 zainstalowalme i dupa blada nie dziala

Opublikowano

Po 1 edytuj posty.

Po 2 odinstaluj tą grę tzw. zszc i zagraj na sunsro, albo jakimś innym globalu niż isro. Na zszc szkoda czasu i nerwów.

Opublikowano

hmm Myśle ze zrobie jak mowisz chodz troche mi szkoda bo tam mam troche silkow i dosc wysokawy lvl 93 Bowmana ale ostatnie pytanie czym najlepiej zaczac w silku glavierem:P??

Opublikowano

Na moje jak zaczynasz zabawe w silka to graj pure str. Tak to moze byc glavier bowman lub blader... ale mysle ze blader byl by najleprzy;)

Jak pomogłem to daj + :)