Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fullmt2 Client

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę was o pomoc !

Otóz ma ktoś może client FullMt2 który ma około 500-800MB, bo na stronie są tylko patche, które wklejam do folderu z metkiem i gdy chcem włączyć pojawi mi się bład LOG, jakbym spaczował metka na najnowszy patch, proszę jeżeli komuś weszły te patche i na spolszczeniu widze nowe mooby oraz hwangi itd niech cały folder wrzuci na win-rar i wyśle na stronke rapirdshare czy speedshare obojętnie, najlepiej żeby wyszło w 1 part a nie na kilka części liczę na was, każda pomoc się liczy :) :) :) :)

urt2hg1.gif

30646.gif

Podobała ci się Reklama/Serwer/Czy mój post daj te add.png, przecież to nic nie kosztuje, jak dasz na pewno się odwdzięczę

Daj ocenkę, skomentuj, Po prostu Wbijaj na Profil !!

Opublikowano

http://uploaded.to/file/ot9z7g to jest ich klijent nie ma innego . Albo tylko folder pack nie wiem . Ściągnij i napisz

Albo wpisz ze w google Widoczne zbroje i bronie na 100 lv itp.

Jak coś trzymaj ip 188.124.10.109 może spol se zrobisz ściągniesz kamera.

Reinstalniesz metka . Ściagniesz pliczki te od broni i zbroji wklepiesz do folderu pack i juz.

@edit sprawdzałem nie znalazłem żadnych broni na 100+ nie wiem poszukaj na mpc :>

Opublikowano

dzięki za pomoc ;d te pliki mam już ściągniete z tej strony ale do czego je wkleić bo do folderu metka z 2008r+ zainstalowany kamer mod nie działa na chińskim client nie probowałem, moze na Turecki ;d bo to ich serwer ;p

urt2hg1.gif

30646.gif

Podobała ci się Reklama/Serwer/Czy mój post daj te add.png, przecież to nic nie kosztuje, jak dasz na pewno się odwdzięczę

Daj ocenkę, skomentuj, Po prostu Wbijaj na Profil !!

Opublikowano

Ściagnij calego klienta a jak ci sie nie chce to patacha musisz wgrac do metka nie patchowanego bez mod kamer!

Pomogłem? Daj + :)

Ściągnijcie mi te 10% xD