Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Playspan

InfoMode

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie dotyczące PlaySpan a oto i one :

W tych rzeczach jestem raczej ciemny więc prosze o sensowne odpowiedzi i ze szczególami

Stosowałem się co do instrukcji tego oto poradnika :

http://www.mpcforum.pl/topic/111624-playspan-poradnik/

i mam pytanie dotyczące rejstracji : Jak podajemy E-mail i nazwe oraz hasło to mogą być dowolne czy takie same jak do danego konta w WarRocku?

Na PlaySpanie zarobiłem teraz 100 poits i jak mam te 100 poits przełozyć na konto ktore chce ?>

Jeśli był taki temat to dajcie mi do niego link a ten zamknijcie

Opublikowano

moga byc jakies takie dane przy rejestracji nie musza byc takie jak w WR tylko musisz podac dobry jakis tam email i tez nie musi byc do konta bo przy reje musisz potwierdzić

nie mozesz przekladac pointow : ()

1298740964-U149330.png

Minus proszę

:)

Opublikowano

moga byc jakies takie dane przy rejestracji nie musza byc takie jak w WR tylko musisz podac dobry jakis tam email i tez nie musi byc do konta bo przy reje musisz potwierdzić

nie mozesz przekladac pointow : ()

Jak to nie moge przekładać punktów

Przecież jak niektórzy sobie kupują bronie za G1 np Famasa za 600 G1

Czy ja czegoś nie rozumiem ?

Opublikowano

a noto jak jestes zalogowany to po lewej masz takie zakładki czyli wybierasz shoter potem warrock i tam masz allcos mozesz kupic za punkty ale najtaniej to prema gold za 200

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

a noto jak jestes zalogowany to po lewej masz takie zakładki czyli wybierasz shoter potem warrock i tam masz allcos mozesz kupic za punkty ale najtaniej to prema gold za 200

A na ile dni premium gold jest?

Opublikowano

za 200 poitsow na 3 dni ... ale tam mozesz miec wiecej punktow niz 200 i mozesz kupywac inne rzeczy tylko musisz byc cierpliwy w robieniu pointsow , i na przyszlosc nie pisz niebieskim kolorem ... bo nie da sie przecztyac >.<

Opublikowano

za 200 poitsow na 3 dni ... ale tam mozesz miec wiecej punktow niz 200 i mozesz kupywac inne rzeczy tylko musisz byc cierpliwy w robieniu pointsow , i na przyszlosc nie pisz niebieskim kolorem ... bo nie da sie przecztyac >.<

Ale nie rozumiem zrobiłem wszystkie reklamy (Darmowe) i z tych reklam powinenem mieć okolo 35 poits a doszlo mi tylko 10 więc teraz mam tylko 110 poits

PISZE Z 2 konta (Z konta brata)

bo4l5yjj.gif6a725f9a142a07919975c6376d56db66.gif

Opublikowano

Bo nie wszystkie dzialaja reklamy nie zawsze dochodza

"RAP TO NIE BIZNES, RAP TO DROGA, MY DZIECI PRZEZNACZENIA IDZIEMY W IMIE BOGA!"

Opublikowano

Lub czasami pkt dochodzą z opóźnieniem

To niech następnym razem nie piszą że czas oczekiwania do 15 minut lub 1 godziny

Tylko napisza czas oczekiwania od 15 minut do 8 godzin ;F

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...